Tandläkare på Östermalm | Hos oss får du tid inom 24h | Oral Care

Tandläkare Östermalm
Oral Care Narvakliniken

Hos oss möte du professionell erfaren personal. Vi utför både konventionell och estetisk tandvård och tar gärna lite extra hand om dig som inte gillar att gå till tandläkaren. Vårt mål är att du ska behålla dina egna tänder och hela, rena och vackra livet ut.

Välkommen att boka tid hos Oral Care Narvakliniken!

Narvakliniken

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Narvakliniken
Narvavägen 12
115 22 Stockholm
Telefonnummer
08 – 611 02 01

Öppettider
mån 08.00 – 17.00
tis 09.00 – 18.00
ons – tors 08.00 – 17.00
fre 08.00 – 16.00

Akut? Akut tandvärk eller något annat som är brådskande? Ring oss gärna på förmiddagen så ordnar vi en akuttid samma dag. Är det inte brådskande så ser vi naturligtvis till att ordna en tid inom dem närmaste dagarna.

Varmt välkommen!

Tandläkare Östermalm

Välkommen till Oral Care Narvakliniken

Oral Care Narvakliniken har fram till hösten 2019 drivits av tandläkare Sylvia Tomala. Tillsammans med andra tandläkare och privatpraktiserande specialistläkare har Narvakliniken varit en framgångsrik gruppmottagning med huvudsakligt fokus på tandläkare. Oral Care tog över kliniken under hösten 2019 och kommer fortsätta erbjuda förebyggande kvalitetstandvård.

På tandvårdsmottagningen Narvakliniken möter du professionell och erfaren tandvårdspersonal. Vi är vana vid att möta patienter i alla åldrar. Hos oss kan du känna dig trygg och omhändertagen. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några som helst frågor.

Superproffs!! Narvakliniken i Stockholm. Mycket nöjd med mitt besök idag med fint bemötande. Jag kommer tillbaka eftersom jag fick ett bra pris för nästa behandling.

Ibrahim
Ibrahim

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor på Östermalm i Stockholm

Vi tar emot dig på Narvavägen 12. Välkommen!

 • Erika Ulloa

  Klinikansvarig/Tandsköterska

 • Loisette Feldt

  leg. Tandläkare

 • Vilhelm Lindfors

  leg. Tandläkare

 • Anders Lindfors

  leg. Tandläkare

 • Rika Hök

  leg. Tandläkare

 • Rana Abo

  leg. Tandhygienist

 • Madleene Karlsson

  Tandsköterska

 • Camilla Sima

  Tandsköterska

Vanliga frågor & svar

Narvakliniken

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. I snitt kostar en tandläkarundersökning 980kr och tandhygienistbehandling 965kr hos Oral Care. Priset du betalar för en tandläkarundersökning, oavsett om det är akut, undersökning eller tandhygienistbehandling, är en fast avgift. Vi lämnar alltid prisförslag för eventuella behandlingar.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Oral Care finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Särö, Mjölby och Oslo (Norge). Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Några av våra andra kliniker i Stockholm:
Tandläkare Gärdet
Tandläkare Odenplan
Tandläkare Kungsholmen

Några snabba fakta om oss på Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Inom 24 timmar
Akuttid
Anställda
300
Års erfarenhet
30
Behandlingar årligen
50k

Sveriges nöjdaste patienter
VÅRT MÅL ÄR ATT HA

Sveriges nöjdaste patienter

Vårt mål att tillsammans med dig skapa förutsättningar för en livslång god munhälsa. Då slipper du gå till tandläkaren allt för ofta. När du behöver oss finns vi där och hjälper dig.