Priser hos Oral Care

Hos Oral Care betalar du ett fast pris för undersökningar, vissa behandlingar hos tandhygienist och akutbesök.

Övriga behandlingar kan variera i pris beroende på dina individuella förutsättningar. Du får alltid en tydlig kostnadsuppskattning innan behandlingen påbörjas, ofta med flera alternativ att välja mellan.

Vi strävar efter att du som patient ska känna dig trygg och ha full koll på kostnaderna, utan några dolda avgifter.

Observera att våra priser kan skilja sig något mellan våra kliniker på grund av lokal prissättning. Kontakta din närmaste klinik för att få exakta prisuppgifter.

Vi är anslutna till Försäkringskassan

Vi är anslutna till Försäkringskassan, vilket innebär att du kan använda ditt allmänna tandvårdsbidrag hos oss. Kom ihåg att det även finns ett högkostnadsskydd för tandvård som kan hjälpa till att täcka kostnaderna för mer omfattande behandlingar.

Betalning på klinik

Vi tar inte emot kontanter på våra kliniker. Du kan betala med bankkort och på många kliniker går det att betala med Swish.

Vill du delbetala din behandling? Prata med din klinik innan behandlingen påbörjas för att diskutera vilka alternativ som finns.

Vi satsar på kvalitet

Vi strävar efter att erbjuda tandvård av högsta kvalitet, inte att vara billigast eller dyrast. Genom att fokusera på kompetent personal, modern utrustning och beprövade metoder säkerställer vi att du får den bästa möjliga tandvården.

En sund ekonomi ger oss möjlighet att kontinuerligt utveckla vår verksamhet och kompetens, vilket i slutändan gynnar dig som patient. Vi värdesätter trygghet och kvalitet framför låga priser. Därför ligger våra priser, med lokala variationer, något över genomsnittet.

Få mer information