Tandläkare Täby | Hos oss får du tid inom 24h | Oral Care

Tandläkare Täby
Oral Care Roslags-Näsby

Dags för undersökning? Eller behöver du hjälp akut? Boka tid hos din tandläkare i Roslags-Näsby i Täby. Här får du, och hela familjen, professionell tandvård. Välkommen till ett glatt och trevligt tandvårdsteam!

Roslags-Näsby Täby

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Roslags-Näsby i Täby
Korsvägen 24 (Roslags-Näsby Centrum)
183 30 Täby
Telefonnummer
08 – 768 68 11

Öppettider
mån – tors: 08.00 – 16.30
fredagar: 08.00 – 15.00

 

Akut? Ring oss på förmiddagen så får du tid samma dag!

Varmt Välkommen!

Tandläkare Täby

Välkommen till Oral Care i Roslags-Näsby!

Oral Care Roslags-Näsby i Täby är en sammanslutning av de tidigare fristående tandläkarmottagningarna Roslags-Näsby Tandvård, Minas Tandvärkstad och Maijas Tandvärkstad. 

Samtlig personal här är utbildad och har svensk legitimation. De arbetar kontinuerligt efter Oral Cares riktlinjer och med modern utrustning som bland annat gör ditt besök lite bekvämare i tandläkarstolen.

Vårt mål är att erbjuda den bästa möjliga tandvården för våra patienter. Det märks inte minst på våra professionella behandlingar, men också den personliga kontakten. Här får du nämligen alltid en och samma tandvårdskontakt, oavsett vilken behandling du bokar. Det gör besöken tryggare för dig som patient och vi får lära känna både dig och din munhälsa lite bättre.

Yttserst trevligt bemötande verkligen väl omhändertagen av proffsigt och kompetent team. Försökte vara neutral och inte ha några förväntningar på grund av dåligt bemötande hos annan tandläkare tidigare. Men hos Oral Care kan man ha högt ställda förväntningar eftersom de är så kundvänliga och kompetenta.

Madeleine
Madeleine

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor i Roslags-Näsby, Täby

Vi tar emot dig på Korsvägen 24 i Roslags-Näsby. Välkommen!

 • Lina Eneroth - Klinikansvarig/Tandsköterska

  Lina Eneroth

  Klinikansvarig/Tandsköterska

 • Maria Helleday - leg. Tandläkare

  Maria Helleday

  leg. Tandläkare

 • Maryam Bäck - leg. Tandläkare

  Maryam Bäck

  leg. Tandläkare

 • Shirin Kafian - leg. Tandläkare

  Shirin Kafian

  leg. Tandläkare

 • Azita Baradaran - leg. Tandhygienist

  Azita Baradaran

  leg. Tandhygienist

Några snabba fakta om Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Inom 24 timmar
Akuttid
Anställda
600
Års erfarenhet
30
Behandlingar årligen
50k

Vanliga frågor & svar

Narvakliniken

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. Önskar du få information om priserna ber vi dig därför vända dig till din lokala Oral Care klinik.

För tandläkarundersökning, akutundersökning, tandhygienistbehandling och vissa estetiska behandlingar betalar du alltid ett fast pris.

Vi lämnar alltid kostnadsförslag och, när det är möjligt, olika alternativ för behandlingar. Du som patient ska alltid ha full koll på vad du betalar utan obehagliga överraskningar eller dolda avgifter.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Oral Care finns idag i Stockholm, Bromma, Västerås, Köping, Mjölby, Göteborg, Särö, Kungsbacka, Malmö, Kristianstad, Sundsvall, Härnösand, Umeå samt Oslo (Norge).