Tandläkare Odenplan | Tandvårdsklinik | Oral Care

Tandläkare Odenplan
Oral Care

Oral Care Odenplan (f.d Tandläkarkajutan) erbjuder allt från allmäntandvård till specialisttandvård och barntandvård i centrala Stockholm. Hos oss träffar du professionell personal med mångårig erfarenhet av bl a implantatbehandlingar, både protetik och kirurgi. Vi är vana att möta patienter i alla åldrar och även patienter som känner olust och obehag inför ett besök hos tandläkaren.

Odenplan

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Odenplan
Odengatan 81
113 22 Stockholm
Telefonnummer
08 – 32 13 19

Öppettider

mån: 08.00 – 18.00
tis: 08.00 – 17.00
ons: 07.30 – 18.00
tors: 07.30 – 16.00
fre: 08.00 – 16.00

Akut? Akut tandvärk eller något annat som är brådskande? Ring oss gärna på förmiddagen så ordnar vi en akuttid samma dag. Är det inte brådskande så ser vi naturligtvis till att ordna en tid inom dem närmaste dagarna. Varmt välkommen!

Varmt Välkommen!

Tandläkare Odenplan

Välkommen till Oral Care Odenplan!

Oral Care Odenplan hette tidigare Tandläkarkajutan och har drivits av tandläkarna Per och Lena Svahn. Hösten 2019 valde Per och Lena att bli en del av Oral Care. Våra tandläkare på Odenplan har mångårig erfarenhet, är utbildade med svensk tandläkarlegitimation. Vårt fokus är att erbjuda kvalitetsfokuserad trygg tandvård, allt för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

Väldigt professionell och trevlig personal. Kommer fortsätta gå till er.

Sanne
Sanne

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor på Odenplan i Stockholm

Vi tar emot dig på Odengatan 81. Välkommen!

 • Daria Szymanska - Klinikansvarig & Tandsköterska

  Daria Szymanska

  Klinikansvarig & Tandsköterska

 • Hanan Ahmad - leg. Tandläkare

  Hanan Ahmad

  leg. Tandläkare

 • Helena Rådmark - leg. Tandläkare

  Helena Rådmark

  leg. Tandläkare

 • Margareta Wos - leg. Tandläkare

  Margareta Wos

  leg. Tandläkare

 • Simon Pikosz - leg. Tandläkare

  Simon Pikosz

  leg. Tandläkare

 • Lotte Starå - leg. Tandhygienist

  Lotte Starå

  leg. Tandhygienist

 • Nada Zaki - Tandsköterska

  Nada Zaki

  Tandsköterska

 • Malin Hansson - Tandsköterska

  Malin Hansson

  Tandsköterska

Några snabba fakta om Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Inom 24 timmar
Akuttid
Anställda
600
Års erfarenhet
30
Behandlingar årligen
50k

Vanliga frågor & svar

Narvakliniken

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. Önskar du få information om priserna ber vi dig därför vända dig till din lokala Oral Care klinik.

För tandläkarundersökning, akutundersökning, tandhygienistbehandling och vissa estetiska behandlingar betalar du alltid ett fast pris.

Vi lämnar alltid kostnadsförslag och, när det är möjligt, olika alternativ för behandlingar. Du som patient ska alltid ha full koll på vad du betalar utan obehagliga överraskningar eller dolda avgifter.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Oral Care finns idag i Stockholm, Bromma, Västerås, Köping, Mjölby, Göteborg, Särö, Kungsbacka, Malmö, Kristianstad, Sundsvall, Härnösand, Umeå samt Oslo (Norge).

Några av våra andra kliniker i Stockholm

Narvakliniken

Kungsholmen

Gärdet