Tandläkare Kungsholmen | Tandvårdsklinik | Oral Care

Tandläkare Kungsholmen
Oral Care Västermalm

På tandvårdsmottagningen Kungsholmen möter du professionell och erfaren tandvårdspersonal. Vi är vana vid att möta patienter i alla åldrar. Hos oss kan du känna dig trygg och omhändertagen. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några som helst frågor.

Kungsholmen

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Västermalm
Kronobergsgatan 43
112 33 Stockholm
Telefonnummer
08-653 00 50

Öppettider
Måndag: kl. 08.00–18.00
Tisdag: kl. 08.00–18.00
Onsdag: kl. 08.00–17.00
Torsdag: kl. 08.00–18.00
Fredag: kl. 08.00–15.00

Akut? Ring oss på förmiddagen så får du tid samma dag.

Varmt Välkommen!

Tandläkare Kungsholmen

Välkommen till Oral Care Västermalm på Kungsholmen i Stockholm!

På tandvårdsmottagningen Kungsholmen möter du professionell och erfaren tandvårdspersonal. Vi är vana vid att möta patienter i alla åldrar. Hos oss kan du känna dig trygg och omhändertagen. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några som helst frågor.

Samtlig personal här är utbildad och har svensk legitimation. De arbetar kontinuerligt efter Oral Cares riktlinjer och med modern utrustning och strävar efter att vara en trygg familjär klinik som erbjuder professionell modernt tandvård.

Vårt mål är att erbjuda den bästa möjliga tandvården för våra patienter. Det märks inte minst på våra professionella behandlingar, men också den personliga kontakten. Här får du nämligen alltid en och samma tandvårdskontakt, oavsett vilken behandling du bokar. Det gör besöken tryggare för dig som patient och vi får lära känna både dig och din munhälsa lite bättre.

Ringde för en akuttid och en timme efter satt jag där för bedömning och åtgärd. Helt underbar, opretentiöst och professionellt bemötande och arbete. Fick snabb en ny tid för mer arbete samma vecka.

Caroline
Caroline

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor på Kungsholmen i Stockholm

Vi tar emot dig på Kronobergsgatan 43. Välkommen!

 • Karolin Ghazarian - Klinikansvarig

  Karolin Ghazarian

  Klinikansvarig

 • Lena Yantchenkova - leg. Tandläkare

  Lena Yantchenkova

  leg. Tandläkare

 • Nour Issaky - leg. Tandläkare

  Nour Issaky

  leg. Tandläkare

 • Lina Arngolts - leg. Tandhygienist

  Lina Arngolts

  leg. Tandhygienist

 • Roua Bahi - Tandsköterska

  Roua Bahi

  Tandsköterska

 • Katarina Tococari - Tandsköterska

  Katarina Tococari

  Tandsköterska

Några snabba fakta om Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Inom 24 timmar
Akuttid
Anställda
600
Års erfarenhet
30
Behandlingar årligen
50k

Vanliga frågor & svar

Narvakliniken

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. Önskar du få information om priserna ber vi dig därför vända dig till din lokala Oral Care klinik.

För tandläkarundersökning, akutundersökning, tandhygienistbehandling och vissa estetiska behandlingar betalar du alltid ett fast pris.

Vi lämnar alltid kostnadsförslag och, när det är möjligt, olika alternativ för behandlingar. Du som patient ska alltid ha full koll på vad du betalar utan obehagliga överraskningar eller dolda avgifter.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Oral Care finns idag i Stockholm, Bromma, Västerås, Köping, Mjölby, Göteborg, Särö, Kungsbacka, Malmö, Kristianstad, Sundsvall, Härnösand, Umeå samt Oslo (Norge).

Några av våra andra kliniker i Stockholm

Odenplan

Narvakliniken

Gärdet