Tandläkare Mjölby | Tandvårdsklinik | Oral Care Mjölby

Tandläkare Mjölby
Oral Care

Dags för undersökning? Eller behöver du hjälp akut? Boka tid hos din tandläkare i Mjölby. Här får du professionell kvalitetstandvård. Har du akuta besvär? Ring oss på 0142-10058, lämna gärna meddelande på vår telefonsvarare eller maila oss på mjolby@oralcare.se, så återkommer vi under kontorstid inom några timmar.

Välkommen till Oral Care Mjölby!

Mjölby

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Mjölby
Parkgatan 1
595 51 Mjölby
Telefonnummer
0142 – 100 58

Öppettider
mån – tor 07.30 – 16.00
fre 07.30 – 12.00

Akut? Är du listad hos oss så får du tid samma dag! Nya patienter hjälper vi så snart det blir en lucka.

Tandläkare Mjölby

Välkommen till Oral Care i Mjölby!

Känn dig som hemma på vår klinik i Mjölby. Tandläkarparet Bosse och Lisa startade mottagningen 1993 och bedrev familjetandvård till 2018 då de valde att lämna vidare stafettpinnen till Oral Care. Tillsammans med personalen och nya tandläkare fortsätter vi att välkomna både gamla och nya patienter!

Med hög kompetens och modern utrustning på kliniken arbetar vi tillsammans mot vårt gemensamma mål: Att erbjuda den bästa tandvården för både ung och gammal.

Här får du möjlighet att gå till samma tandläkare och tandhygienist. Det gör att du kan får hjälp med allt kring din munhälsa på en och samma plats. Vi har också tätt samarbete med specialister och nischade tandläkare som hjälper dig om du behöver mer avancerade behandlingar. 

Väldigt professionell och trevlig personal. Kommer fortsätta gå till er.

Sanne
Sanne

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor i Mjölby

Vi tar emot dig på Parkgatan 1 i Mjölby. Välkommen!

 • Dan Zamcanu

  Klinikchef & leg. Tandläkare

 • Caroline Lindström

  leg. Tandläkare

 • Elias Georges

  leg. Tandläkare

 • Toini Jönsson

  leg. Tandhygienist

 • Helene Wahlström

  Tandsköterska

 • Heléne Lindström

  Tandsköterska & Reception

 • Anette Nilsson

  Tandsköterska

 • Monica Samuelsson

  Sterilansvarig

 • Karin Kursinski

  Tandsköterska

 • Ulrika Lejdå

  Tandsköterska

Vanliga frågor & svar

Mjölby

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. I snitt kostar en tandläkarundersökning 1080kr och tandhygienistbehandling 965kr hos Oral Care. Priset du betalar för en tandläkarundersökning, oavsett om det är akut, undersökning eller tandhygienistbehandling, är en fast avgift. Vi lämnar alltid prisförslag för eventuella behandlingar.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Oral Care finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Särö, Mjölby och Oslo (Norge). Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!