Tandläkare Kristianstad | Tandvårdsklinik | Oral Care

Tandläkare Kristianstad
Oral Care

Dags för undersökning? Boka tid hos din tandläkare i Kristianstad. Vid akuta besvär kan du också ringa oss på förmiddagen så får du tid samma dag! Vi tycker att tandvård är högst personligt, därför får du alltid professionell tandvård med en och samma tandvårdskontakt hos oss.

Kristianstad

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Kristianstad
Lilla torg, Döbelnsgatan 9, våning 5
291 31 Kristianstad
Telefonnummer
044 – 10 10 65

Öppettider
mån – fre 08.00 – 17.00
Telefontid 08.00 – 17.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00

Akut? Ring oss på förmiddagen så får du tid samma dag!

Tandläkare Kristianstad

Välkommen till våra tandhygienister och tandläkare i Kristianstad!

Vår tandläkarklinik i Kristianstad startades 1985. Samtlig personal här är utbildad och har svensk legitimation. De arbetar kontinuerligt efter Oral Cares riktlinjer och med modern utrustning som bland annat gör ditt besök lite bekvämare i tandläkarstolen.

Vårt mål är att erbjuda den bästa möjliga tandvården för våra patienter. Det märks inte minst på våra professionella behandlingar, men också den personliga kontakten. Här får du nämligen alltid en och samma tandvårdskontakt, oavsett vilken behandling du bokar. Det gör besöken tryggare för dig som patient och vi får lära känna både dig och din munhälsa lite bättre.

Bästa tandläkarna jag någonsin varit hos. Snabba, effektiva och mycket trevliga!

Anna
Anna

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor i Kristianstad

Vi tar emot dig på Döbelnsgatan 9. Välkommen!

 • Muntadher Dakhil

  Klinikchef & leg. Tandhygienist

 • Christian Marku

  leg. Tandläkare

 • Peter Appelqvist

  leg. Tandläkare

 • Abdennour Taimour

  leg. Tandläkare

 • Robin Lindén

  leg. Tandläkare

 • Paulina Högman

  leg. Tandhygienist

 • Jana Javurek

  leg. Tandhygienist

 • Malek Al Asmi

  Tandsköterska

 • Eden

  Reception/Tandsköterska

 • Frida

  Tandsköterska

Vanliga frågor & svar

Kristianstad

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. I snitt kostar en tandläkarundersökning 980kr och tandhygienistbehandling 965kr hos Oral Care. Priset du betalar för en tandläkarundersökning, oavsett om det är akut, undersökning eller tandhygienistbehandling, är en fast avgift. Vi lämnar alltid prisförslag för eventuella behandlingar.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Oral Care finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Särö, Mjölby och Oslo (Norge). Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!