Tandblekning i Göteborg  - Oral Care

Tandblekning

Tandblekning i Göteborg 

Letar du efter en tandvårdsklinik som utför tandblekning i Göteborg? Då har du hittat rätt! Våra kliniker i Göteborg är experter på tandblekning och kombinerar den senaste tekniken med skonsamma metoder för att ge dig ett strålande vitt leende.

Så här går en tandblekning till 

Tandblekning hos oss på Oral Care är en trygg och effektiv process. Först genomför vi en noggrann undersökning för att säkerställa att din munhälsa är optimal för behandlingen. Därefter väljer vi en tandblekningsmetod som passar just dina behov. Vi erbjuder tandblekning som utförs på plats hos våra kliniker, men även för hemmabruk. Oavsett vilken metod du väljer är det viktigt att först boka en konsultation. Detta säkerställer att behandlingen anpassas efter dina unika behov och att du får bästa möjliga resultat.  

Vi använder oss av skonsamma, men effektiva produkter som ger bästa möjliga resultat utan att skada emaljen. Vårt team av erfarna tandläkare och tandhygienister följer noggrant upp hela processen för att säkerställa att resultatet blir säkert och tillfredsställande. 

Våra tandvårdskliniker i Göteborg 

Våra kliniker i Göteborg är utrustade med den senaste tekniken inom tandvård. Personalen är högt kvalificerad och regelbundet utbildad i de senaste tandblekningsmetoderna. Vårt mål är att erbjuda en personlig och avslappnad atmosfär där du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. 

Avenyn 

Hos vår tandvårdsklinik på Avenyn, i centrala Göteborg, kan du enkelt boka tid för professionell tandblekning eller boka en konsultation för tandblekning hemma. Hos denna klinik har du en och samma tandvårdskontakt, oavsett behandling, vilket garanterar en personlig och kontinuerlig tandvård. Vår erfarna personal ser till att alla dina tandvårdsbehov tillgodoses med högsta kompetens och omsorg. 

Adress: Viktor Rydbergsgatan 1A (Nära Götaplatsen) 
411 34 Göteborg 

Telefonnummer: 031 – 180 218 

Masthuggskliniken 

Masthuggskliniken är en av våra moderna kliniker i hjärtat av Göteborg. Här arbetar passionerade tandläkare och tandhygienister, med lång erfarenhet, som är specialiserade på bland annat tandblekning.  

Adress: Barlastgatan 2 
414 63 Göteborg 

Telefonnummer: 031-14 14 17 

Kungsbacka 

I vår klinik i Kungsbacka, strax utanför Göteborg, får du samma högkvalitativa tandvård som hos alla våra kliniker. Våra experter är redo att guida dig genom din tandblekningsresa och se till att du får ett leende du kan vara stolt över. Kliniken har öppet alla dagar så tveka inte att kontakta kliniken om du har några frågor eller vill boka tid, oavsett vardag eller helgdag.  

Adress: Gamla Göteborgsvägen 5 
434 40 Kungsbacka 

Telefonnummer: 0300-80 00 00 

Särö 

Hos vår klinik i Särö erbjuder vi tandblekning i fräscha och välkomnande lokaler, i en lugn och naturnära miljö. Vår klinik är inte bara expert på tandblekning utan erbjuder även omfattande tandvård för hela familjen, alltid med personlig omtanke och professionalism.  

Adress: Furubergsvägen 3, Särö Centrum 
429 41 Särö 

Telefonnummer: 031 – 93 60 60 

Boka tid för tandblekning i Göteborg 

Är du redo att upptäcka hur vita tänder kan förändra ditt leende? Boka en konsultation hos någon av våra kliniker i Göteborg, vi ser fram emot att hjälpa dig. Besök vår hemsida för mer information och för att boka tid.