Tandläkare MinMun Stockholm | Tandvårdsklinik | Oral Care

Tandläkare MinMun
på Birger Jarlsgatan i Stockholm

Välkommen till din Tandläkare MinMun! Vi har nyligen blivit en del av Oral Care och du kommer att hitta mer information här så småningom. Använd knapparna nedan för att komma till webbsidan eller ring oss för att boka tid!

Stockholm – MinMun

Hitta till oss

Post adress
MinMun
Birger Jarlsgatan 8
114 34
Telefonnummer
08-611 30 56

Öppettider:

Mån 08.00 - 17.00
Tis 08.00 - 17.00
Ons 08.00 - 17.00
Tors 08.00 - 17.00
Fre 08.00 - 13.00

 

Akut? Är du akut behov av behandling vid akuta besvar? Då är det viktigt att kunna få en tid snabbt hos tandläkaren. Vi kan för det mesta ta emot dig samma dag. Varmt välkommen att ringa så hjälper vi dig så snabbt vi kan!

Varmt Välkommen!

Om Tandläkare MinMun

Stockholm – MinMun

Vår ambition är att arbeta med kvalitet och omtanke samt att via kontinuerlig vidareutbildning för alla i teamet ge dig som patient bästa möjliga tandvård.

Varmt välkommen till oss på MinMun, en mycket modern och centralt belägen praktik för allmän och estetisk tandvård i Stockholm (Östermalm). Hos oss får du hjälp med traditionell tandvård, implantatbehandlingar, tandreglering med Invisalign och estetisk tandvård (tandblekning, skalfasader, inman aligner). Här möts du av ett personligt och varmt bemötande och tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som gör sitt yttersta för att hjälpa dig.