Tandläkare i Malmö – boka tid idag | Oral Care Gustav Adolfs torg

Tandläkare Malmö
Oral Care Gustav Adolfs Torg

Boka tid hos våra legitimerade tandläkare och tandhygienister på Gustav Adolfs torg i Malmö för en bättre munhälsa genom hela livet. Ring oss på 040-23 51 90 eller boka tid online.

Gustav Adolfs Torg

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Gustav Adolfs Torg
Gustav Adolfs torg 45
211 39 Malmö
Telefonnummer
040-23 51 90

Öppettider
Måndag–fredag: kl. 08.00–17.00

 

 

 

Tandproblem som kräver akut hjälp? Vi kan ofta erbjuda vård samma dag!

Oavsett om du lider av intensiv tandvärk, en trasig tand eller tandlossning, står vi redo att erbjuda akut hjälp. Kontakta oss under förmiddagen så gör vi vårt bästa för att ta emot dig samma dag.

Akuta tandproblem kan vara både smärtsamma och stressande. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda snabb och professionell hjälp.

Hitta till oss

Vår tandläkarmottagning ligger mitt i centrala Malmö på Gustav Adolfs torg. Det ligger mittemellan Stortorget och Triangeln. Om du står på Stortorget och blickar norrut, ser du Gustav Adolfs torg på andra sidan Adelgatan. Från Triangeln är det bara en kort promenad söderut på Östra Rönneholmsvägen tills du når torget.

Trygg och bekväm tandvårdsupplevelse

Vi har en lugn och avslappnad miljö där du kan känna dig trygg och bekväm under hela ditt besök.

Snabb och smidig tidsbokning

Din tid är värdefull. Därför prioriterar vi att erbjuda korta väntetider och strävar efter att boka in dig hos en tandläkare inom 1 vecka.

Tandvård för hela familjen

Vi erbjuder individanpassad tandvård för alla behov och önskemål.

Oral Care Gustav Adolfs Torg

Din tandläkare i centrala Malmö

Gustav Adolfs Torg

Vår moderna tandläkarmottagning ligger centralt på Gustav Adolfs torg i Malmö, vilket gör det enkelt för dig att få tillgång till högkvalitativ tandvård.

Oavsett om du behöver regelbunden tandvård, förebyggande behandlingar eller akut hjälp, kan du lita på att vi ger dig den bästa möjliga vården.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar på vår tandläkarmottagning i Malmö. Priserna varierar beroende på behandlingens art och omfattning. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser för att möta dina behov.

Till vår klinik välkomnar alla patienter, oavsett ålder eller behov. Vi har ett team av erfarna och kompetenta tandläkare och tandsköterskor som är redo att hjälpa dig att få den friska och vackra mun du drömmer om.

Våra behandlingar

Ett urval av de behandlingar vi genomför på Oral Care Gustav Adolfs Torg.

Tandläkare Malmö

Modern tandläkarmottagning för alla åldrar

I en fastighet från sekelskiftet hittar du vår klinik. Den är vackert renoverad med modern utrustning och tekniker för att ge dig en så smärtfri, effektiv och bekväm behandling som möjligt.

På vår klinik strävar vi efter att skapa en vänlig och professionell atmosfär där du kan känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår mottagning och hjälpa dig att uppnå en god munhälsa. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller önskar att boka en tid. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår främsta prioritet.

Vi är vana att hantera tandvårdsrädsla

All personal har erfarenhet av att hantera tandvårdsrädsla. Vi tar oss tid att lyssna på dina bekymmer och rädslor, och arbetar sedan tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för att göra ditt besök så behagligt som möjligt. Med olika metoder och tekniker ser vi till att minimera obehag och maximera din komfort under behandlingen.

Känns inte det minsta obehagligt att gå till tandläkaren. Har bara upplevelser och kan verkligen rekommendera att gå hit!

Christian
Christian

Vi som jobbar på mottagningen

På vår klinik vid Gustav Adolfs Torg i Malmö har vi ett erfaret team bestående av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. De är här för att ge dig den bästa möjliga tandvården och hjälpa till att upprätthålla din munhälsa.

 • Muntadher Dakhil - Klinikchef & leg. Tandhygienist

  Muntadher Dakhil

  Klinikchef & leg. Tandhygienist

 • Josef Almgren - leg. Tandläkare

  Josef Almgren

  leg. Tandläkare

 • Anna Hasselnäs - leg. Tandläkare

  Anna Hasselnäs

  leg. Tandläkare

 • Sofia Olsson - leg. Tandläkare

  Sofia Olsson

  leg. Tandläkare

 • Jan Herbertsson - leg. Tandläkare

  Jan Herbertsson

  leg. Tandläkare

 • Milad Shafizadeh - leg. Tandhygienist

  Milad Shafizadeh

  leg. Tandhygienist

 • Jennifer Eriksson - Tandsköterska

  Jennifer Eriksson

  Tandsköterska

 • Nadia - Tandsköterska

  Nadia

  Tandsköterska

 • Tiffany Lindahl - Tandsköterska

  Tiffany Lindahl

  Tandsköterska

Kort om oss

Välkommen till Oral Care Gustav Adolfs torg!

Inom 24 timmar
Få akut hjälp
Vi har nöjda patienter
4,8 av 5 🌟