Tandläkare Göteborg - Tandvårdsklinik Avenyn - Oral Care

Tandläkare Göteborg
Oral Care Avenyn

Dags för undersökning? Eller behöver du hjälp akut? Boka tid hos din tandläkare i Göteborg. Här får du, och hela familjen, professionell tandvård. Välkommen till ett glatt och trevligt tandvårdsteam med många års erfarenhet!

Avenyn Göteborg

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Avenyn, Göteborg
Viktor Rydbergsgatan 1A (Nära Götaplatsen)
411 34 Göteborg
Telefonnummer
031 – 180 218

Öppettider:

Må 7.30-17.30 (lunchstängt 12.00-13.00)
Tis 7.30-17.00 (lunchstängt 12.00-12.30)
Ons 7.30-16.00 (lunchstängt 12.00-12.30)
Tors 7.30-17.00 (lunchstängt 12.00-13.00)
Fre 7.30-13.30

Hållplatser nära mottagningen
Götaplatsen: Buss: 18, 52 & 55.
Valand: Spårvagn: 2, 3, 4, 5, 7 & 10, Buss: 18, 19, 52, 55 & 753
Kapellplatsen: Spårvagn: 7 & 10, Buss: 16, 19, 55 & 753
Berzeliigatan: Spårvagn: 4 & 5, Buss: 50, 52, 186, 513, 601, 605, 753 & 758

Vi bjuder på Trängselavgiften
Om du kommer med bil hittar du enklast parkeringsplats bakom konserthuset. Trängselavgiften drar vi av från kostnaden för din undersökning/behandling.

Akut? Akut? Akut tandvärk eller något annat som är brådskande? Ring oss gärna på förmiddagen så ordnar vi en akuttid samma dag. Är det inte brådskande så ser vi naturligtvis till att ordna en tid inom dem närmaste dagarna. 

Tandläkare Göteborg

Välkommen till Oral Care Avenyn i Göteborg

Oral Care Avenyn hette förut Tandläkare Öhrnberg & Svahn. Tandläkarna Elisabet Öhrnberg & Claes Svahn har tagit emot patienter på Viktor Rydbergsgatan sen 2003. Oral Care har tagit över mottagningen och fortsätter att välkomna gamla och nya patienter från 30 augusti 2017.

Samtlig personal här är utbildad och har svensk legitimation. De arbetar kontinuerligt efter Oral Cares riktlinjer och med modern utrustning och strävar efter att vara en trygg familjär klinik som erbjuder professionell modernt tandvård.

Vårt mål är att erbjuda den bästa möjliga tandvården för våra patienter. Det märks inte minst på våra professionella behandlingar, men också den personliga kontakten. Här får du nämligen alltid en och samma tandvårdskontakt, oavsett vilken behandling du bokar. Det gör besöken tryggare för dig som patient och vi får lära känna både dig och din munhälsa lite bättre.

Vi har också ett nära samarbete med Käkkirurgerna Mats Wallström och Aina Wenneberg-Wallström, specialister i implantatkirurgi.

Jag gick till Oral Care för allmän undersökning efter att inte ha varit hos tandläkaren på 8 år, blev mycket bra bemött och fick en grundlig undersökning samt svar på mina frågor. Mycket nöjd.

Maja
Maja

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor på Avenyn i Göteborg

Vi tar emot dig på Viktor Rydbergsgatan 1A i Göteborg. Välkommen!

 • Amber Abbas

  Klinikchef & leg. Tandläkare

 • Gunilla Fornmark

  leg. Tandläkare

 • Elisabeth Raner

  leg. Tandläkare

 • Nina Dadgar

  leg. Tandhygienist

 • Annika Wester

  Tandsköterska

 • Elin Sherif

  Tandsköterska

 • Hanna Classon

  Tandsköterska

 • Anna Sevieri

  Tandsköterska

 • Annika Rafstedt

  Tandsköterska

 • Helene Samuelsson

  Reception

Vanliga frågor & svar

Avenyn Göteborg

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. I snitt kostar en tandläkarundersökning 980kr och tandhygienistbehandling 965kr hos Oral Care. Priset du betalar för en tandläkarundersökning, oavsett om det är akut, undersökning eller tandhygienistbehandling, är en fast avgift. Vi lämnar alltid prisförslag för eventuella behandlingar.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Oral Care finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Särö, Mjölby och Oslo (Norge). Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Sveriges nöjdaste patienter
VÅRT MÅL ÄR ATT HA

Sveriges nöjdaste patienter

Vårt mål att tillsammans med dig skapa förutsättningar för en livslång god munhälsa. Då slipper du gå till tandläkaren allt för ofta. När du behöver oss finns vi där och hjälper dig.