Tandläkare på Gärdet | Hos oss får du tid inom 24h | Oral Care Gärdet

Tandläkare Gärdet
Oral Care

Letar du efter en erfaren tandläkare eller tandhygienist på Gärdet? Vi erbjuder flexibel allmäntandvård för alla åldrar nära ditt hem. Här i våra nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm arbetar ett professionellt team med utbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Gärdet

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Gärdet
Rindögatan 23
115 58 Stockholm
Telefonnummer
08 – 556 77 514

Öppettider
mån - tors 08.00 - 16.30
fre 08.00 - 15.00

 

Åker du kommunalt? Enklaste sättet att ta sig hit är att åka tunnelbanan och gå av vid stationen Gärdet (stig av i tågets bakre del, utgång Brantingsgatan). Det finns även flera busstationer i närheten som Kampementsbacken och Tessinparken. Om du tar bilen finns det vanligtvis bra med parkering precis utanför kliniken.

Akut? Akut tandvärk eller något annat som är brådskande? Ring oss gärna på förmiddagen så ordnar vi en akuttid samma dag. Är det inte brådskande så ser vi naturligtvis till att ordna en tid inom dem närmaste dagarna.

Varmt Välkommen!

Tandläkare Gärdet

Välkommen till våra tandhygienister och tandläkare på Gärdet Östermalm!

Tandvårdsmottagningen på Gärdet startades för ca 35 år sen av grundaren Bengt Franzon. Sommaren 2016 övertog Oral Care kliniken och tog vid i samband med att Bengt gick i pension.

Alla våra tandläkare och tandhygienister på Gärdet är utbildade, har svensk legitimation och många års erfarenhet inom allmäntandvården. Förutom deras breda kunskap arbetar de också aktivt för att du ska trivas så bra som möjligt som patient, från väntrummet till dess besöket är över.

Mycket nöjd! Fick tid snabbt och enkelt samt bra service genom hela besöket med både tandläkare och hygienist

Adam
Adam

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor på Östermalm i Stockholm

Vi tar emot dig på Narvavägen 12. Välkommen!

 • Aniseh Yassin - Tandsköterska/Klinikansvarig

  Aniseh Yassin

  Tandsköterska/Klinikansvarig

 • Sara Latifzadeh - leg. Tandläkare

  Sara Latifzadeh

  leg. Tandläkare

 • My huss - leg. Tandläkare

  My huss

  leg. Tandläkare

 • Shirin Kafian - leg. Tandläkare

  Shirin Kafian

  leg. Tandläkare

 • Nour Issaky - leg. Tandläkare

  Nour Issaky

  leg. Tandläkare

 • Anette Lindström - Tandsköterska

  Anette Lindström

  Tandsköterska

 • Golnaz Azimi - Tandsköterska

  Golnaz Azimi

  Tandsköterska

 • Leila Hosseini - Tandsköterska

  Leila Hosseini

  Tandsköterska

Några snabba fakta om Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Inom 24 timmar
Akuttid
Anställda
600
Års erfarenhet
30
Behandlingar årligen
50k

Vanliga frågor & svar

Narvakliniken

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. Önskar du få information om priserna ber vi dig därför vända dig till din lokala Oral Care klinik.

För tandläkarundersökning, akutundersökning, tandhygienistbehandling och vissa estetiska behandlingar betalar du alltid ett fast pris.

Vi lämnar alltid kostnadsförslag och, när det är möjligt, olika alternativ för behandlingar. Du som patient ska alltid ha full koll på vad du betalar utan obehagliga överraskningar eller dolda avgifter.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Oral Care finns idag i Stockholm, Bromma, Västerås, Köping, Mjölby, Göteborg, Särö, Kungsbacka, Malmö, Kristianstad, Sundsvall, Härnösand, Umeå samt Oslo (Norge) och Budapest (Ungern).

Några av våra andra kliniker i Stockholm

Odenplan

Kungsholmen

Narvakliniken