Tandläkare på Gärdet | Hos oss får du tid inom 24h | Oral Care Gärdet

Tandläkare Gärdet
Oral Care

Letar du efter en erfaren tandläkare eller tandhygienist på Gärdet? Vi erbjuder flexibel allmäntandvård för alla åldrar nära ditt hem. Här i våra nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm arbetar ett professionellt team med utbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Gärdet

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Gärdet
Rindögatan 23
115 58 Stockholm
Telefonnummer
08 – 556 77 514

Öppettider
mån – tors 08.00 – 16.30
fre 08.00 – 15.00

Åker du kommunalt? Enklaste sättet att ta sig hit är att åka tunnelbanan och gå av vid stationen Gärdet (stig av i tågets bakre del, utgång Brantingsgatan). Det finns även flera busstationer i närheten som Kampementsbacken och Tessinparken. Om du tar bilen finns det vanligtvis bra med parkering precis utanför kliniken.

Akut? Akut tandvärk eller något annat som är brådskande? Ring oss gärna på förmiddagen så ordnar vi en akuttid samma dag. Är det inte brådskande så ser vi naturligtvis till att ordna en tid inom dem närmaste dagarna.

Varmt välkommen!

Våra tandläkare, tandhygienister & tandsköterskor på Gärdet i Stockholm

Vi tar emot dig på Rindögatan 23 på Östermalm. Välkommen!

 • Aniseh Yassin

  Tandsköterska/Klinikansvarig

 • Sara Latifzadeh

  leg. Tandläkare

 • My huss

  leg. Tandläkare

 • Shirin Kafian

  Leg. Tandläkare

 • Nour Issaky

  leg. Tandläkare

 • Rana Abo

  Leg. Tandhygienist

 • Anette Lindström

  Tandsköterska

 • Golnaz Azimi

  Tandsköterska

 • Leila Hosseini

  Tandsköterska

Tandläkare Gärdet

Välkommen till våra tandhygienister och tandläkare på Gärdet Östermalm!

Tandvårdsmottagningen på Gärdet startades för ca 35 år sen av grundaren Bengt Franzon. Sommaren 2016 övertog Oral Care kliniken och tog vid i samband med att Bengt gick i pension.

Alla våra tandläkare och tandhygienister på Gärdet är utbildade, har svensk legitimation och många års erfarenhet inom allmäntandvården. Förutom deras breda kunskap arbetar de också aktivt för att du ska trivas så bra som möjligt som patient, från väntrummet till dess besöket är över. 

Mycket nöjd! Fick tid snabbt och enkelt samt bra service genom hela besöket med både tandläkare och hygienist

Adam
Adam

Vanliga frågor & svar

Gärdet

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. I snitt kostar en tandläkarundersökning 980kr och tandhygienistbehandling 965kr hos Oral Care. Priset du betalar för en tandläkarundersökning, oavsett om det är akut, undersökning eller tandhygienistbehandling, är en fast avgift. Vi lämnar alltid prisförslag för eventuella behandlingar.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Oral Care finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Särö, Mjölby och Oslo (Norge). Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Några av våra andra kliniker i Stockholm:
Tandläkare Östermalm
Tandläkare Odenplan
Tandläkare Kungsholmen