Boka tid hos tandhygienist eller tandläkare på Östermalm och Gärdet i Stockholm

Letar du efter en erfaren tandläkare eller tandhygienist på Östermalm och Gärdet? Vi erbjuder flexibel allmäntandvård för alla åldrar nära ditt hem. Här i våra nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm arbetar ett professionellt team med utbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Boka tid hos din tandläkare på Östermalm och Gärdet!

Boka tid

Klicka på BOKA TID och välj en tid som passar dig. Skulle du behöva boka om din tid? kontakta oss på telefon eller mejl. (Obs, önskad dag är preliminär, vi kontaktar dig med bekräftelse).

Avbokning måste ske minst 24h före besök. Sen avbokning debiteras med 400 kr.

Behöver du hjälp akut? Klicka på ikonen och fyll i formuläret så ringer vi dig!

Vid akuta besvär kan du också ringa oss på förmiddagen så får du tid samma dag! Telefon: 08 - 556 77 514

Tesch_oralcare_160404_0132.jpg

Våra tandvårds-behandlingar

Våra legitimerade tandhygienister, tandhygienister och tandläkare på Gärdet har mångårig erfarenhet och erbjuder bland annat:

  • Allmäntandvård

  • Akuttandvård

  • Tandhygienistbehandling

  • Snarkskenor (Apné)

  • Bettskenor

  • Implantat

  • Tandblekning

  • Avtagbara proteser

  • Barntandvård

Tesch_oralcare_160405_1941.jpg

Din personliga tandläkare och tandhygienist på Gärdet

Vi tycker att tandvård är högst personligt. Därför har du alltid en och samma tandvårdskontakt här på vår klinik på Gärdet.

För dig som patient är det en trygghet att veta att samma person kommer att behandla dig, oavsett vad om det gäller rotfyllning eller bara en vanlig undersökning. Det är del i vårt arbetssätt för att kunna prioritera din personliga munhälsa.

Våra tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på gärdet!

Araz_Afrasiabi.jpg

Araz Afrasiabi
leg. Tandläkare/Klinikchef

Wardeh_Rhawi.jpg

Wardeh Rhawi
leg. Tandläkare

Cassandra_Huber.jpg

Cassandra Hüber
Receptionist

Anne_Kosonen.jpg

Anne Kosonen
Tandsköterska

Fanny_Christou-Kitta.jpg

Fanny Christou-Kitta
leg. Tandläkare

KatarinaFK.jpg

Katarina Forsén Kull
leg. Tandhygienist

Golnaz_Azimi.JPG

Golnaz Azimi
Tandsköterska

 

Om Oral Care Gärdet

Tandvårdsmottagningen på Gärdet startades för ca 35 år sen av grundaren Bengt Franzon. Sommaren 2016 övertog Oral Care kliniken och tog vid i samband med att Bengt gick i pension.

Alla våra tandläkare och tandhygienister på Gärdet är utbildade, har svensk legitimation och många års erfarenhet inom allmäntandvården. Förutom deras breda kunskap arbetar de också aktivt för att du ska trivas så bra som möjligt som patient, från väntrummet till dess besöket är över. Och vem vet, det kanske till och med botar tandläkarskräck?

 

Hitta till oss

Oral Care Gärdet
Rindögatan 23

Telefon: 08 - 556 77 514
Epost: gardet@oralcare.se

Öppettider
mån - tors: 08.00 - 17.00
fredag: 08.00 - 15.00

Akut? Akut tandvärk eller något annat som är brådskande? Ring oss gärna på förmiddagen så ordnar vi en akuttid samma dag. För ett akutbesök tillkommer en extra kostnad. Är det inte brådskande så ser vi naturligtvis till att ordna en tid inom dem närmaste dagarna. Då tillkommer ingen extra kostnad.

Åker du kommunalt? Enklaste sättet att ta sig hit är att åka tunnelbanan och gå av vid stationen Gärdet (stig av i tågets bakre del, utgång Brantingsgatan).

Det finns även flera busstationer i närheten som Kampementsbacken och Tessinparken. Om du tar bilen finns det vanligtvis bra med parkering precis utanför kliniken.

Varmt välkommen!