Boka tandblekning i Malmö - Oral Care

Tandblekning

Boka tandblekning i Malmö

Brilliant Smile är ett väletablerat företag som erbjuder många olika produkter för tandblekning. De är en av många som har tagit fram effektiva metoder för att på ett säkert sätt bleka tänderna. När du vill göra en tandblekning med Brilliant Smile i Malmö, eller annan professionell tandblekning, finns det flera alternativ. Du kan välja att göra det hemma, eller så kan du låta tandläkare utföra det på en klinik. En effektiv tandblekningsmetod ger vita tänder. Hos oss kan du boka tandblekning och välja det tillvägagångssätt som passar dig bäst. Vi erbjuder tandblekning både på vår moderna klinik samt en hemmablekning, som är enkel att utföra på egen hand.

Tandblekning på kliniken

Om du väljer att bleka dina tänder på vår klinik kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dig på bästa sätt. Vår personal är utbildad inom tandvård och har de kompetenser och certifikat som krävs. Behandlingen hos oss tar cirka 1 timme och du får ett garanterat perfekt resultat.

Blek tänderna hemma

Minst lika populärt som att bleka  tänderna med utrustningen i våra lokaler är att komma till oss och få hjälp med en hemmablekning. När du väljer det alternativet kommer du på ett inledande besök för att framställa plastskenor. Vi gör avtryck av dina tänder och du får sedan med dig plastskenorna hem. Behandlingen ska pågå mellan 3 till 8 nätter där skenorna fylls med blekgel hemma vid behandling

Skillnaden mellan alternativen

Att bleka tänderna på kliniken går givetvis avsevärt fortare än att göra det hemma under flera dagar. Resultatet blir bra på så kort tid eftersom tandläkaren använder en UV-lampa vid behandlingen för att skynda på processen. Det som å andra sidan talar för en hemmablekning är att resultatet oftast blir mer hållbart. Blekningen tar alltså längre tid, men resultatet blir mer varaktigt och tänderna håller sig vita längre.

Låt dina behov styra behandlingsmetod

Vilken blekningsmetod du föredrar är helt upp till dig, det finns inget rätt eller fel. Dina behov och preferenser styr ditt val och du kan vara säker på att vilket valet än blir kommer vi att stötta dig hela vägen tills du har nått det önskade resultatet – glänsande vita tänder!

Bär blekningsskenor hemma

När du bestämmer dig för att bleka tänderna hemma bokar du först ett besök hos en av våra tandläkare som tillverkar en speciell tandskena baserad på din överkäke och underkäke. Hemma applicerar du en blekningsgel på skenorna som du använder under flera nätter. Om du finner det svårt att bära dem nattetid kan du byta och sätta dit dem under dagtid istället.

Låt tandläkaren sköta blekningen

Du kan även välja att få blekningen utförd på mottagningen. I samråd med tandläkaren avgör ni efter den första behandlingen om det räcker med ett besök eller om det behövs fler gånger för att uppnå ett perfekt resultat. Att en tandblekning kan ta olika lång tid beror på tändernas skick, ålder och andra faktorer.

Boka träff med våra tandspecialister

En tandblekning måste alltid föregås av en undersökning av dina tänder så att vi vet att en blekning fungerar för just dig. Faktorer som rökning, snusning, alkohol och sämre tandhälsa i allmänhet, kan komma att påverka utvärderingen av dina tänder. Hos oss är du dock i trygga händer och vi guidar dig igenom hela processen.