Tandblekning bäst i test - Oral Care

Tandblekning

Tandblekning bäst i test

Många är de som söker efter en quick fix som kan bleka tänderna så billigt och smidigt som möjligt. Det finns flera alternativ på marknaden, både som du kan göra hemma och på klinik. Vi rekommenderar att du väljer att ta hjälp av en av våra kliniker för att få en väl utförd blekning av professionell tandvårdspersonal. När du väljer att genomföra en tandblekning hos oss får du en skonsam behandling som inte åsamkar onödig skada på dina tänder. Dessutom kan du räkna med ett långvarigt resultat.

Att bleka tänderna kan ge bättre självförtroende och livskvalitet. Det är en typ av estetisk tandvård som görs av skönhetsskäl. Dock kan det ändå ha en avgörande effekt på ditt mående, åtminstone mentalt. Med hjälp av vår tandblekning, med bäst i test, kan du våga le igen samtidigt som du känner dig fräschare. 

 

Så går en tandblekning till

Den bästa tandblekningen sker alltid i samråd med tandläkare. Produkter du köper och använder på egen hand där hemma är ofta mycket starka och kan skada dina tänder. När du anlitar proffs kan du räkna med att produkterna är noggrant utvalda och även skonsamma för dina tänder.

Vid valet att ta hjälp av en klinik brukar du kunna välja mellan hemmablekning och blekning på kliniken. Hemmablekning är billigare än hos klinik, men du besöker ändå kliniken för att göra tandavtryck till skenor du kommer att använda i hemmet.  Rekommendationen är att du sover med skenorna och kan då förvänta dig resultat inom åtta nätter, men det kan börja visa sig redan efter tre. Du kan även använda skenorna dagtid om du vill.

Vid blekning på kliniken får du blekgel på tänderna och sedan bleks de med hjälp av UV-ljus. Vanligtvis är du klar redan efter en timme med blekare tänder som resultat. Eftersom resultatet kommer snabbt varar det dock inte lika länge som vid en hemmablekning.

 

Oral Care erbjuder tandblekning med bäst i test på flera orter i Sverige

Vi finns tillgängliga på flera orter, från Skåne i söder till Härnösand i norr. Du kan också besöka oss på platser i Norge. När du anlitar oss för din tandblekning kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi är professionella och erbjuder prisvärda behandlingar. Du bokar enkelt tid online med hjälp av ditt BankID. Givetvis kan bokning även ske via telefon.

Innan en tandblekning behöver du besöka oss för en undersökning. Undersökningen ska ha gjorts av en tandhygienist eller tandläkare under de senaste sex månaderna. Du kan också ta hjälp av oss på Oral Care för andra typer av estetisk tandvård. Ibland kan du vilja åtgärda en sned tand eller ojämna tänder och då kan vi hjälpa dig med det. Vi lagar också trasiga tänder och fixar till stora mellanrum. Allt för att du ska kunna le med självförtroende igen och känna dig tillfreds med ditt utseende.