Sälj din klinik till Oral Care, bli en del av vår tandvårdskedja!

Sälj din klinik

Sälj din klinik till Oral Care

Sälj din klinik

Går du i funderingar på att sälja din klinik? Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig! Oral Care växer och vill skapa Sveriges bästa kvalitetsfokuserade tandvårdskedja med patienten i centrum. Oavsett hur långt du kommit i dina tankar är vi intresserade av att prata med dig.

Lika viktigt som det är att göra en bra affär, när det är dags att sälja, lika viktigt är det för dig att känna att du lämnar över just din praktik i trygga händer. Det är många års relationer med patienter, leverantörer och kollegor att ta hänsyn till.

Vi är intresserade av att förvärva kliniker och driva dem vidare i samma lokala anda, men med stabiliteten, nätverken och kunskapen som en större kedja erbjuder.  

Vad kan Oral Care erbjuda dig?

En Oral Care klinik utgår alltid från lokal kunskap och har både stort ansvar och frihet att besluta hur en individuell mottagning ska fungera för att på bästa sätt möta sina patienters behov och önskemål. Kedjan bidrar med stödfunktioner och support i allt från ekonomi och marknadsföring till personalfrågor och IT-support. 

Kraften av en trygg och stabil kedja, utan att förlora det personliga

Ekonomi

En central ekonomi- och affärsstödsfunktion ger den lokala kliniken det det stöd den behöver när det gäller allt från fakturahantering, budget och bokföring.

Kvalitetssystem

Oral Care satsar stort på kvalitetsarbetet. Vi implementerar kvalitets- och avvikelsesystem och ser till att säkra rutiner och hygienkrav så att de överensstämmer med relevanta myndighetskrav.

Kompetensutveckling 

Oralö Care är en modern kedja som satsar på sina medarbetare. All kompetensutveckling ska bidra till klinikens tillväxt och utveckling. En större kedja erbjuder också karriärvägar för duktiga medarbetare.

HR och rekrytering

Vi erbjuder central stödfunktion när det gäller HR frågor och rekrytering. Tillsammans med den lokala klinikchefen ser vi till att hitta rätt kandidater och ger råd och stöd i alla typer av personalfrågor. 

Marknad & IT

Oral Care jobbar aktivt med patientanskaffning och stöttar de lokala klinikerna i marknadsarbetet. Vi ser också till att säkra den lokala IT-miljön och har upphandlat samarbete med IT-leverantörer för support och hjälp. 

Ett attraktivt erbjudande för dig som klinikägare

Fördelar med att bli en del av Oral Care, oavsett om du väljer att stanna kvar eller lämna över verksamheten. 

  • Fokusera mer på den kliniska verksamheten och dina patienter
  • Var med och påverka en av Sveriges största tandvårdskedjor 
  • Ändra din personliga roll i företaget, gå ner i tid eller bli en mentor åt den som ska ta över som klinikchef
  • Ett tryggt överlämnande av medarbetare och patienter

Boka ett förutsättningslöst möte med oss!

Andreas Tyseng
Ansvarig Förvärv
Telefon: 070-332 09 44
Epost: andreas.tyseng@oralcare.se

 

Mia Alström,
Förvärv
Telefon: 070-509 29 33
Epost: mia.alstrom@oralcare.se