Henrik Forsstrøm blir chef för OC Tannklinikker

Den snabbväxande svenska tandvårdskedjan Oral Care, med dotterbolaget OC Tannklinikker i Norge, stärker sin satsning på den norska marknaden genom att anställa Henrik Forsstrøm som ny chef. Forsstrøm kommer närmast från Folkvang.

Forsstrøm kommer närmast från en roll som operativ chef på Folkvang, ett norskt bolag inom den privata hälsovårdssektorn. Han tillträder sin nya tjänst den 17 april 2023.

“Jag ser fram emot att leda utvecklingen av OC Tannklinikker i Norge och vara en del av en spännande och växande tandvårdskedja”, säger Henrik Forsstrøm.

Forsstrøm kommer att arbeta nära de lokala klinikerna och spela en central roll i kedjans fortsatta tillväxt i Norge. Målet är att etablera en stark organisation som erbjuder stöd och support till de norska klinikerna, i linje med hur kedjan arbetar i Sverige.

“Henriks kontakter inom tandvården och kunskap om den norska marknaden är en stor tillgång. Vi ser fram emot att tillsammans med honom bygga en kvalitetsledande tandvårdskedja även i Norge”, säger Stefan Kullgren, vice VD på Oral Care.

OC Tannklinikker har idag tre kliniker i Norge och totalt 17 kliniker i Sverige och Norge. Kedjan planerar att fortsätta växa genom förvärv i båda länderna.