Oral Care växer vidare i Sverige och Norge - Oral Care

Uncategorized

Oral Care växer vidare i Sverige och Norge

Oral Care förvärvar Torget Tannlegesenter i Drammen, MinMun på Birger Jarlsgatan i Stockholm och Tandläkare Bengt Emilsson i Kristianstad. Oral Cares klinikkedja består nu av totalt 17 tandvårdskliniker i Sverige och Norge.

Ytterligare tre tandvårdskliniker blir en del av Oral Cares växande kedja!

Torget Tannlegesenter som ligger i Drammen strax söder om Oslo är en toppmodern klinik som erbjuder allt från allmäntandvård och estetisk tandvård till kirurgi och endodonti. Tidigare ägaren Espen Berger Frøjd tillsammans med alla medarbetare blir kvar och fortsätter ta emot patienter som vanligt. 

MinMun har under många år framgångsrikt drivits av Tandläkare Elisabeth Björkman som även hon fortsätter som tandläkare på kliniken. MinMuns fokus ligger på allmäntandvård och estetisk tandvård där kvalitet och omtanke är ledord.  

Tandläkare Bengt Emilsson har tillsammans med sin tandsköterska länge varit aktiv i Kristianstad. Bengt fortsätter att vara aktiv på kliniken, precis som sina kollegor på MinMun och i Drammen, och kommer att fortsätta ta emot patienter på Östra Boulevarden i Kristianstad. 

Fortsatt tillväxt i Sverige och Norge

Oral Care fortsätter att växa som tandvårdskedja och har nu 17 mottagningar från Härnösand till Malmö i Sverige och i Osloområdet i Norge. Oral Care som fram till 2015 var mest känt för att ha utvecklat mobil hemtandvård i Sverige är nu i huvudsak en expanderande kedja av kvalitetsfokuserade kliniker.