Kosmetisk tandvård Stockholm - Oral Care

Tandvård

Kosmetisk tandvård Stockholm

I denna artikel kommer vi att guida dig genom vårt breda utbud av kosmetiska tandvårdsbehandlingar i Stockholm och besvara dina frågor om kostnader och tillgänglighet. Upptäck hur vi kan förvandla ditt leende och öka ditt självförtroende med kosmetisk tandvård.

Vad innebär kosmetisk tandvård? 

Kosmetisk tandvård, även kallad estetisk tandvård, fokuserar på att förbättra utseendet av dina tänder och därigenom även ditt självförtroende. Det handlar om att skapa ett vackert leende med hjälp av olika behandlingar, exempelvis genom att rätta till missfärgningar, ojämnheter, sneda tänder och andra estetiska problem. 

Fördelarna med kosmetisk tandvård 

Kosmetisk tandvård kan skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål, vilket ger dig möjlighet att uppnå det leende du alltid har drömt om. Fördelarna med kosmetisk tandvård är många och sträcker sig långt bortom det rent estetiska. Ett vackert leende kan som sagt öka en persons självförtroende och självkänsla, vilket i sin tur kan leda till ökad benägenhet att le och interagera med andra. 

Vissa kosmetiska behandlingar kan också förbättra den övergripande munhälsan. De kan återställa tuggfunktionen och förhindra ytterligare tandproblem. Att kunna äta och tala bekvämt kan förbättra livskvaliteten hos en person avsevärt. Många kosmetiska behandlingar ger dessutom långvariga resultat och kan vara en hållbar investering i din munhälsa och utseende. 

Kosmetiska tandvårdsbehandlingar hos Oral Care 

Vi på Oral Care erbjuder ett brett utbud av kosmetiska tandvårdsbehandlingar i Stockholm och på våra klinikmottagningar runt om i landet. Våra erfarna tandläkare och tandtekniker använder avancerad teknik och material för att skapa resultat som överträffar dina förväntningar.  

Hos Oral Care erbjuder vi följande kosmetiska tandvårdsbehandlingar: 

  • Tandblekning: Denna populära behandling används för att bleka missfärgade tänder och ger dem en vitare och mer ungdomlig framtoning. Vi erbjuder två tandblekningsmetoder; hemmablekning och tandblekning på klinik.  
  • Tandreglering: Korrigera sneda tänder och bettfel med populära, nästintill osynliga, Invisalign. 
  • Skalfasad: Skalfasader är tunna skal av porslin som placeras på framtänderna för att korrigera tänder som är ojämna, trasiga, missfärgade, sneda eller har stora mellanrum. Skalfasaderna ger ett vitt och symmetriskt leende. 

Kosmetisk tandvård i Stockholm 

Våra kliniker i Stockholm har en dedikerad grupp av tandläkare och specialister som är experter på kosmetiska tandvårdsbehandlingar. På så vis blir det enkelt för att hitta en klinik som ligger nära dig.  

Våra kliniker i Stockholm:  

  • Stockholm Narvakliniken 
  • Stockholm Odenplan 
  • Stockholm Kungsholmen 
  • Stockholm Gärdet 
  • Stockholm – MinMun 
  • Bromma 
  • Täby 

Erbjuder alla Oral Care kliniker i Stockholm kosmetisk tandvård? 

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ kosmetisk tandvård på alla våra mottagningar i Stockholm. Oavsett om du befinner dig på Norrmalm, Södermalm, Vasastan eller någon annan stadsdel i Stockholm, kan du lita på att Oral Care har en klinik nära dig som kan hjälpa dig med dina estetiska tandvårdsbehov. 

Vad kostar kosmetisk tandvård i Stockholm? 

Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Kostnaden för kosmetisk tandvård varierar beroende på vilken typ av behandling du behöver och ditt individuella fall. För att få en exakt uppskattning av kostnaden för din kosmetiska tandvårdsbehandling, rekommenderar vi att du kontaktar din närmaste Oral Care-klinik i Stockholm för en konsultation eller bokar tid på vår hemsida.