Webbutbildning i munhälsa och munvård för vårdpersonal - Oral Care

Webbutbildning i munhälsa och munvård
för vårdpersonal

Ta del av kunskap, råd och praktiska tips för munhälsa och munhygien. Utbildningen är främst avsedd för dig som vårdar eller hjälper andra med munhygienen, såsom vårdpersonal eller anhörig.

Webbutbildning i munhälsa och munvård för vårdpersonal

Oral Cares webbutbildning har som målsättning att vara en resurs som kompletterar och hjälper vårdpersonal/anhörig att hålla sina kunskaper i munvård uppdaterade.

Webbutbildningen är uppdelad i sju delar. När du har gått igenom samtliga delar, och tagit till dig innehållet, kan du beställa ett kursintyg längst ner på den här sidan.

I de sju delarna/filmerna får du ta del av innehållet som ingår i vår fysiska munvårdsutbildning som är upphandlad i följande Regioner:

• Region Skåne
• Region Stockholm
• Region Östergötland
• Region Halland

I de Regioner där Oral Care ansvarar för den uppsökande tandvården skall webbutbildningen ses som ett komplement för den fysiska munvårdsutbildningen och riktar sig där till personal som ej har möjlighet att närvara vid de fysiska utbildningstillfällena, såsom nattpersonal och hemtjänstpersonal. 

Webbutbildning i sju delar: 

Del 1 – Nödvändig tandvård och allmänhälsa (Länk till video)
Del 2 – Konstruktioner i munnen (Länk till video)
Del 3 – Karies och hål i tänderna (Länk till video)
Del 4 – Muntorrhet och svamp (Länk till video)
Del 5 – Tandköttsinflammation och tandlossning (Länk till video)
Del 6 – Munvård vid demens och psykisk funktionsnedsättning (Länk till video)

Del 7 – Munvård vid livets slutskede (Länk till video)

Kursintyg för dig som genomfört webbutbildningen 

För dig som genomfört webbutbildningen i munvård finns det möjlighet att beställa ett kursintyg. Intyget beställer du via länken nedan. Fyll i formuläret så skickar vi ett intyg till dig. Intyget skickas till den e-postadress som du anger i beställningen.

För att kunna genomföra en beställning måste du intyga att du sett alla delar i munvårdsutbildningen samt förstått och tagit till dig dess innebörd. Detta gör du i formuläret för beställningen. Utan en garanti om genomförande kommer inget intyg att skickas.

Beställ Intyg-Webbutbildning

 

 

God munhälsa hela livet
30 års erfarenhet

God munhälsa hela livet

Vi erbjuder tandvård där och när du behöver den. På klinik eller i det egna hemmet. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder och att de stannar livet ut.