Bettskena pris - Oral Care

Bettskena

Bettskena pris

Att låta göra en personligt anpassad bettskena är ett mycket effektivt sätt att förhindra tandgnissling. En bettskena hjälper mot både tandgnissling och tandpressning. Med en personligt anpassad bettskena får du den bäst anpassade hjälpen för dina tänder. Dina tänder är inte någon annans lik vilket gör att bettskenan formas efter just dina.

Första symptom för att behöva bettskena

Om du upplever att du vaknar med huvudvärk ofta, eller att det spänner i dina käkar med jämna mellanrum, så kan det vara dags att överväga en bettskena. En bettskena avlastar dina tänder och underlättar din nattliga sömn samt stresspänningar. Du bokar enkelt en tid hos oss med ditt bankID för att få den hjälp du behöver.

Att använda en bettskena

I regel så måste en bettskena låtas utformas av utbildad personal som till exempel tandläkare eller tandhygienist. Efter att du fått din skena – efter ett första besök och sedan efterföljande utprovning – så är det dags att du lär dig använda den på rätt sätt. Vanligen så behöver du använda din bettskena varje natt. Detta är för att dina tänder och käkar ska få den dämpande avlastning som de behöver.

Prissättning för bettskena

Det förekommer variation i vad bettskenans pris ligger på beroende på vad dina behov är. Vår prissättning sker alltid individuellt och lokalt. Vill du veta priset för behandling är det därför bra att du vänder dig till din lokala Oral Care klinik. Hos oss får du alltid ett kostnadsförslag för rekommenderade behandlingar. Du kan som patient känna dig trygg med vad din kostnad blir innan påbörjad behandling. Under kategorin pris och garanti på vår hemsida kan läsa mer om vår prissättning samt betalningsmetoder.

Boka tid för undersökning

För att få ett korrekt pris för en bettskena som är anpassad efter dina behov bokar du enkelt tid hos oss. På vår hemsida hittar du din närmaste klinik och du bokar tid direkt via hemsidan med hjälp av bankID eller via telefon. Det är viktigt att du kontaktar din lokala klinik då den lokala prissättningen varierar och vi på Oral Care Klinkikerna har som dubbelt mål att ge dig den bästa tandvården av högsta kvalitét.

Detta innebär att vi inte pressar våra priser utan tror att det bästa för dig som kund är att vi har möjlighet att utveckla vår kompetens och verksamhet hela tiden.

Betalning och garantier

Hos oss går det bra att delbetala din avgift via faktura eller med betalkort direkt. Alla våra kliniker är kontantfria. Våra kliniker innehar även garantier samt högkostnadsskydd.

Är du idrottare och behöver ett anpassat tandskydd kontaktar du din lokala Oral Care Klinik för tidsbokning samt kostnadsförslag. På vår hemsida hittar du enkelt förteckning över alla våra kliniker i landet med tillhörande kontaktuppgifter.