Allmänna villkor - Pris & betalningsmetoder - Oral Care

Allmänna villkor tidsbokning

Pris

Oral Care använder lokal prissättning för undersökning och behandling. För mer information om vad just din undersökning eller behandling kommer att kosta vänligen kontakta aktuell klinik för ett kostnadsestimat. Innan större behandlingar ges alltid ett kostnadsförslag.

Priset du betalar för en undersökning, oavsett om den är akut eller grundläggande, är en fast avgift. Eventuella innestående Allmäna Tandvårdsbidrag, högkostnadsskydd eller andra bidrag påverkar det slutliga priset. Oral Care är kopplade till Försäkringskassan och garanterar att alla patienter får de bidrag man har rätt till.

Vänligen uppmärksamma att ett exakt pris för en eventuell behandling, lagning, tanduttagning etc. ej kan ges innan vi har sett din munstatus samt kontrollerat eventuella högkostnadsskydd och tillgängligheten av andra bidrag.

Betalningsmetoder

Samtliga kliniker på Oral Care är som regel kontantfria. Som patient hos oss har du möjlighet att betala med:

  • Kort (VISA, Mastercard, Diners)

  • Delbetalning eller faktura via Klarna

Av- och ombokning

Om du skulle ha behov av att av- eller omboka din tid hos oss har du rätt att göra detta. I det fall en av- eller ombokning behöver ske uppmanar vi dig att kontakta oss så tidigt som möjligt, men som senast 24 timmar innan din inbokade tid.

Har du bokat din tid i vår ”onlinetidbok” avbokar du din tid genom att logga in med ditt BankID, välja ”avbokning i menyn”. Vill du boka om din tid bokar du först av din nuvarande och väljer sen en ny ledig tid i systemet.

Har du blivit kallad till en revisionsbehandling eller ringt in för att boka tid, ombeds du kontakta aktuell klinik per telefon. Aktuella telefonnummer hittas på http://www.oralcare.se/kontakt.

Uteblivande

Om du som patient av något skäl uteblir från ditt inbokade besök utan att ha av- eller ombokat enligt reglerna som hittas i stycket ”av- och ombokning” kan du komma att faktureras fr. 300 kr

Personuppgiftshantering

Oral Care behandlar endast de personuppgifter som krävs för att vi som vårdgivare ska ge våra patienter en god, trygg och säker vård. Alla personuppgifter Oral Care behandlar behandlas i enlighet med Patientdatalagen (2008:355).

För mer information om hur Oral Care behandlar patienters personuppgifter vänligen läs vår ”Patientinformation gällande hantering av personuppgifter”.

Senast uppdaterad 19-10-10