Akuttandvård | Akut tandläkartid inom 24 h | Oral Care

Behöver du
Akuttandvård?

När man minst anar det så händer det som inte får hända. Tanden går sönder, tandvärken man försökt ignorera är helt plötsligt outhärdlig. Sömnlösa nätter och orkeslösa dagar är nu ett faktum. Hos oss får du en tandläkartid inom 24 h.

Akuttandvård

Akuttandvård

Hur går ett akutbesök till?

Akuttandvård

Ett akutbesök syftar till att du ska bli smärtfri och avhjälpa ditt akuta besvär. Under ett akutbesök undersöks det specifika problemet. Att diagnostisera och återgälda problemet är alltså prioriterat. Vid större problem kan ett återbesök behövas där flera steg krävs för att återgälda ett besvär permanent. Efter ett akutbesök kommer du ha fått smärtlindring och en provisorisk lösning om en permanent lösning inte kan ges under ett och samma tillfälle. Hos oss får du alltid en kostnadsberäkning efter undersökningen.

Skjut inte på det…

Ibland kan smärtan temporärt försvinna, detta betyder dock inte att problemet är löst. Tvärtom, det kan utvecklas och leda till mer kostsamma och omfattande besvär. Berätta gärna för oss om du känner obehag, eller känner tandvårdsrädsla, i samband med din bokning. Det är inget ovanligt och vi är vana att möta tandvårdsrädda patienter.

Behandlingen utförs av legitimerad tandvårdspersonal

Hos Oral Care möter du alltid legitimerad professionell tandvårdspersonal. Vi ser till att du får en trygg upplevelse hos tandläkaren.

Berätta gärna för oss om du känner obehag, eller känner tandvårdsrädsla, i samband med din bokning. Det är inget ovanligt och vi är vana att möta tandvårdsrädda patienter.

Några snabba fakta om oss på Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Inom 24 timmar
Akuttid
Anställda
300
Års erfarenhet
30
Behandlingar årligen
50k

Sveriges nöjdaste patienter
VÅRT MÅL ÄR ATT HA

Sveriges nöjdaste patienter

Vårt mål att tillsammans med dig skapa förutsättningar för en livslång god munhälsa. Då slipper du gå till tandläkaren allt för ofta. När du behöver oss finns vi där och hjälper dig.