Akut tandvård på Fridhemsplan - Oral Care

Tandvård

Akut tandvård på Fridhemsplan

Oral Care är en kvalitetsfokuserad tandvårdskedja och vi växer stadigt. Vi finns även på Fridhemsplan i Stockholm. Som alltid erbjuds kvalificerad tandvård, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet, i lugna miljöer. På kliniken erbjuder vi allmän tandvård.

Akut tandvård Fridhemsplan

En tandskada händer lätt. Du kanske har ramlat med cykeln eller fått en infektion i tandhalsen vilket kan vara väldigt smärtsamt. När du allra mest behöver en kvalificerad akuttandläkare finns vi där. Vi satsar på tillgänglighet både tidsmässigt och geografiskt och finns på många orter i Sverige. Oral Care har nu 15 kliniker, varav fem i Stockholms innerstad och två i Norge.

På Oral Cares tandvårdsmottagning på Fridhemsplan får du träffa professionell och erfaren tandvårdspersonal som tar hand om dig och ditt tandvårdsbesök. Vi gör allt för att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg med ditt val.

Detta erbjuder vi på Fridhemsplan

Akuttandvård syftar till att avhjälpa dina mest akuta besvär och inte minst lindra smärtan. Ibland kan återbesök behövas för att följa upp på de inledda åtgärderna. Det är emellertid viktigt att du inte skjuter upp din första kontakt, då det kan förvärra besvären.

Vi kommer också erbjuda allmän tandvård, det vill säga enklare åtgärder såsom grundläggande undersökning, förbyggande tandvård, lagningar och rotbehandlingar. För oss är även ditt estetiska välbefinnande viktigt. Därför erbjuder vi bland annat tandblekning, skalfasader och tandreglering.

Under sömnen händer en rad saker. Många vaknar på morgonen med huvudvärk och ömma käkar. Det kan bero på tandgnissling vilket kan leda till en rad akuta besvär. Därför erbjuder vi individanpassade bettskenor av olika slag. Dessa används på natten och motverkar skador på tänder och huvudvärk.

För andra kan sömnen innebära snarkande. Inte sällan har den som snarkar andningsuppehåll under sömnen. Det kallas för sömnapné och kan leda till hälsorisker, exempelvis högt blodtryck, depression, koncentrationssvårigheter, hjärt- och kärlsjukdomar med mera. För att hjälp dig undvika att få akuta problem med hälsan erbjuder vi också snarkskenor.

Vi vill göra skillnad för dig

Våra tandhygienister, nischtandläkare, receptionister och lokalvårdare, vill alla jobba för att göra skillnad för dig. Vårt bemötande och den tandvård vi ger gör skillnad och gör dig trygg i ditt vårdval.

Vi tar ansvar för att din vård ska bli korrekt och baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi på Oral Care deltar i forskningsarbete med en rad universitet och organisationer. Resultaten av den forskningen är vad som bland annat ligger till grund för den kontinuerliga kompetensutvecklingen våra medarbetare genomgår.

Vi på Oral Care erbjuder alltid dig som patient tandvård av hög kvalitét och har därför alltid patientnytta i fokus när du kommer till någon av våra kliniker.

Välkommen

Akut tandvård Fridhemsplan finns för dig alla vardagar i veckan. Du får ett lugnt och professionellt bemötande oavsett vad din skada är. Ett mål för Oral Care att erbjuda den bästa möjliga tandvården där du ska känna dig trygg som patient.