Behöver du tandläkare akut i Särö? - Akuttid inom 24 h - Oral Care

Behöver du tandläkare akut i Särö?

Hos oss får du en tid inom 24h, alla vardagar. Välkommen till Oral Care Särö!

När du behöver tandläkare i Särö med omnejd ser vi till att du får tid snabbt!

När du behöver tandläkare i Särö med omnejd ser vi till att du får tid snabbt!

Det händer dem flesta av oss någon gång, det är dags att hitta en tandläkare, och snabbt ska det gå! Tandvärken som inte går att ignorera, lagningen som plötsligt lossnat eller tanden du råkat bita sönder. Ring oss eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig med förslag på tider.

Pris – Akuta besvär kan kräva både mindre och mer omfattande behandling
Den vanligaste akuta undersökningen kostar fr. 445 kr. Beroende på vad som hänt kan ett akutbesök kräva olika typer av behandlingar. Ett akutbesök syftar till att du ska bli smärtfri och avhjälpa ditt akuta besvär.

Hos oss får du alltid en kostnadsberäkning efter undersökningen och, om möjligt, olika alternativ för din behandling. Självklart avgör du själv alltid om du vill ha behandlingen av oss eller inte.

Hur går ett akutbesök till?
Det första vi gör är att avhjälpa eventuell smärta. Sen undersöker vi ditt akuta besvär för att kunna bedöma vilken behandling du behöver.

Om det går att behandla snabbt och smidigt tar vi hand om det direkt, annars ser vi till att du är smärtfri och bokar in en uppföljande behandling så snart som möjligt.

Behandlingen utförs av Legitimerad tandvårdspersonal
Hos Oral Care möter du alltid legitimerad professionell tandvårdspersonal. Vi ser till att du får en trygg upplevelse hos tandläkaren.

Berätta gärna för oss om du känner obehag, eller är tandvårdsrädd, i samband med din bokning. Det är inget ovanligt och vi är vana att möta tandvårdsrädda patienter.

Ring oss eller fyll i ett akutformulär så kontaktar vi dig med förslag på tandläkartid!

Kontakta oss för att boka akuttid inom 24h!

Kontakta oss för att boka akuttid inom 24h!

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Särö
Furubergsvägen 3, Särö Centrum
Telefonnummer
010 48 48 624

Öppettider
mån – tors: 07.30 – 19.00
fre: 07.30 – 15.00