Tandläkarundersökning för endast 299 kr!

Få en undersökning hos Oral Care Vårberg för endast 299kr! (Ordinarie pris 830 kr). Allt du behöver göra är att klicka på "BOKA TID" längst ner på sidan, fyll i namn och telefonnummer så ringer vi upp dig och föreslår en tid. Läs mer om vad som ingår under bilden. 

Tesch_oralcare_160404_0132.jpg

Fullständig undersökning ingår

Du får en komplett undersökning av din munhåla och dina tänder inklusive röntgenbilder. Vi går igenom dina tänder och mun för att säkerställa att du inte har några hål, skador på tänderna eller några förändringar i gom, på tunga eller tandkött. 

Om vi upptäcker ett behandlingsbehov

Ibland leder en undersökning till att vi upptäcker något som behöver åtgärdas. Skulle du behöva någon vidare behandling efter undersökningen lämnar vi ett kostnadsförslag som du själv kan ta ställning till. Det finns inga krav på att du måste genomgå eventuell behandling hos oss. 

Inga dolda avtal eller avgifter 

Det finns inga dolda avgifter och du binder inte upp dig på något sätt. Självklart vill vi att du ska ha en bra upplevelse och att du kan tänka dig att komma tillbaka, men det bestämmer du själv. 

Du hittar oss på Vårbergsplan 3 vid Vårberg Centrum.
Telefon: 08-710 70 90

Välkommen till Oral Care Vårberg! 

* Erbjudandet gäller endast nya kunder. ATB (allmänt tandvårdsbidrag) utnyttjas ej. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Obs vi tar endast kortbetalning.