Boka tid hos tandhygienist eller tandläkare på Östermalm och Gärdet i Stockholm

Letar du efter en erfaren tandläkare eller tandhygienist på Östermalm och Gärdet? Vi erbjuder flexibel allmäntandvård för alla åldrar nära ditt hem. Här i våra nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm arbetar ett professionellt team med utbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Boka tid hos din tandläkare på Östermalm och Gärdet! 

OM ORAL CARE GÄRDET

Tandvårdsmottagningen på Gärdet startades för ca 35 år sen av grundaren Bengt Franzon. Sommaren 2016 övertog Oral Care kliniken och tog vid i samband med att Bengt gick i pension.

Alla våra tandläkare och tandhygienister på Gärdet är utbildade, har svensk legitimation och många års erfarenhet inom allmäntandvården. Förutom deras breda kunskap arbetar de också aktivt för att du ska trivas så bra som möjligt som patient, från väntrummet till dess besöket är över. Och vem vet, det kanske till och med botar tandläkarskräck?

VÅRA TANDVÅRDS-BEHANDLINGAR

VÅRA TANDVÅRDS-BEHANDLINGAR

Våra legitimerade tandhygienister, tandhygienister och tandläkare på Gärdet har mångårig erfarenhet och erbjuder bland annat:

- Allmäntandvård
- Akuttandvård
- Tandhygienistbehandling
- Snarkskenor (Apné)
- Bettskenor Implantat
- Tandblekning
- Avtagbara proteser
- Barntandvård

VÅRA TANDLÄKARE, TANDHYGIENISTER OCH TANDSKÖTERSKOR PÅ GÄRDET!

 

HITTA TILL OSS

Oral Care Gärdet
Rindögatan 23

Telefon: 08 - 556 77 514
Epost: gardet@oralcare.se

Öppettider
mån - tors: 08.00 - 17.00
fredag: 08.00 - 15.00

Åker du kommunalt? Enklaste sättet att ta sig hit är att åka tunnelbanan och gå av vid stationen Gärdet (stig av i tågets bakre del, utgång Brantingsgatan). Det finns även flera busstationer i närheten som Kampementsbacken och Tessinparken. Om du tar bilen finns det vanligtvis bra med parkering precis utanför kliniken.

Akut? Akut tandvärk eller något annat som är brådskande? Ring oss gärna på förmiddagen så ordnar vi en akuttid samma dag. För ett akutbesök tillkommer en extra kostnad. Är det inte brådskande så ser vi naturligtvis till att ordna en tid inom dem närmaste dagarna. Då tillkommer ingen extra kostnad.

Varmt välkommen!