Tandläkare Skärholmen
Oral Care Sätra

Dags för undersökning? Eller behöver du hjälp akut? Boka tid hos Oral Care, din tandläkare i Sätra. Här får du professionell tandvård av duktiga tandläkare och tandsköterskor som tar emot dig på en modern klinik precis intill tunnelbanestationen i Sätra. Har du akuta besvär? Vi ser till att du får en tid samma dag som du ringer och mindre akuta besvär så snart vi har öppningar i tidboken.

Välkommen till Oral Care Sätra!

Sätra

Hitta till oss

Post adress
Oral Care Sätra
Sätra Torg 18
127 38 Skärholmen
Telefonnummer
08 – 708 71 90

Öppettider
mån – fre 09.00 – 18.00

Akut? Ring oss på förmiddagen så får du tid samma dag.

Tandläkare Skärholmen

Välkommen till Oral Care Sätra!

Mottagningen är ett tillskott i Oral Cares snabbt växande klinikkedja och ligger i växande områden med stor genomströmning av patienter i direktanslutning till tunnelbanan. Personalen kan förutom på svenska erbjuda tandvård på turkiska, engelska, arabiska, kurdiska, ryska och ukrainska.

Klinikerna kännetecknas av ett tydligt patientfokus med mycket hög servicenivå kombinerat med hög kvalité. Med hög kompetens och modern utrustning på kliniken arbetar vi tillsammans mot vårt gemensamma mål: Att erbjuda den bästa tandvården med fokus på att våra patienter ska ha en god munhälsa, hela livet!

Vår duktiga och erfarna personal är vår viktigaste resurs för att du som patient ska känna dig trygg hos oss. Vi tar emot många akutpatienter och har goda samarbeten med specialister inom implantat, käkkirurgi, protetik och tandreglering

Fantastiskt bemötande o förstklassig, fin tandvård. Alltid personligt och professionellt bemötande med mycket värme o förståelse, även då jag är mycket tandläkarrädd. Rekommenderar denna mottagning mycket varmt.

Sussie
Sussie

Våra tandläkare & tandsköterskor i Skärholmen!

Vi tar emot dig på Sätra Torg 18. Välkommen!

 • Danar Hussein

  Klinikchef & leg. Tandläkare

 • Marcus Kallström

  leg. Tandläkare

 • Asma Jassam

  Reception/Tandsköterska

 • Maria Pavlyk

  Tandsköterska

Vanliga frågor & svar

Sätra

Vad kostar ett tandläkarbesök hos Oral Care?

Vi använder oss av lokal prissättning. Det innebär att priser kan variera mellan de orter där våra mottagningar finns. I snitt kostar en tandläkarundersökning 980kr och tandhygienistbehandling 965kr hos Oral Care. Priset du betalar för en tandläkarundersökning, oavsett om det är akut, undersökning eller tandhygienistbehandling, är en fast avgift. Vi lämnar alltid prisförslag för eventuella behandlingar.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Har du akut tandläkarbehov hjälper vi dig inom 24h alla vardagar. Generellt ser vi till att du får en tid för undersökning inom 1v. På orter där vi har mer än en mottagning kan du oftast få tid snabbare. Ring oss eller boka din tid online med ditt BankID.

Var finns era mottagningar?

Oral Care finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Särö, Mjölby och Oslo (Norge). Vi är en växande svensk tandvårdskedja med fokus på kvalitet och tillgänglighet. Vi tar emot patienter i alla åldrar med alla typer av tandvårdsbehov. Oavsett om du vill ha estetisk tandvård eller behöver laga ett hål är du välkommen till oss!

Några snabba fakta om oss på Oral Care

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter.

Inom 24 timmar
Akuttid
Anställda
300
Års erfarenhet
30
Behandlingar årligen
50k
Sveriges nöjdaste kunder
VÅRT MÅL ÄR ATT HA

Sveriges nöjdaste kunder

Vårt mål att tillsammans med dig skapa förutsättningar för en livslång god munhälsa. Då slipper du gå till tandläkaren allt för ofta. När du behöver oss finns vi där och hjälper dig.