Tandvårdsbehandlingar

Här listar vi en del av de tandvårdsbehandlingar vi erbjuder. Har du frågor eller funderingar eller önskar du mer information? Tveka inte att höra av dig till oss på telefon: 031 - 93 60 60 eller mejla oss på: saro@oralcare.se

glad-man-oralcare.jpg

Almäntandvård och profylax

Vi arbetar med förebyggande tandvård genom att informera om tandsjukdomars uppkomst, kalla till regelbunden behandling och instruera hur man bibehåller en god munhälsa.
Vi har flera tandhygienister och tandsköterskor som till stor del arbetar med förebyggande tandvårdsprofylax.

AKUTBEHANDLING

Vår målsättning är att i största möjliga mån kunna erbjuda våra patienter akutbehandling samma dag. Ring oss eller använd vårt akutformulär om du har akuta besvär så ser vi till att hjälpa dig inom 24h!

glad-kvinna-oralcare.jpg

PROTETIK / IMPLANTAT

Ibland kan en tand gå förlorad på grund av ett trauma eller annan skada. För att få tillbaka ett funktionellt och estetiskt tilltalande bett kan man ersätta denna lucka med en bro-konstruktion eller ett implantat.

Vi har samarbete med tandtekniker som har lång erfarenhet och vet vikten av estetik och hållbarhet. Läs mer om implantat här!

Invisalign - tandrelgleringsystem för vuxna

Oral Care Särö är utbildade och certifierade för att erbjuda tandreglering med Invisalign tandregleringssystem.  Invisalign är världens mest avancerade genomskinliga tandregleringssystem. 

glada-syskon-oralcare.jpg

Med hjälp av Invisalignskenor kan man behandla både enkla och mer komplicerade bettfel. Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss! Läs mer om Invisalign här!

ESTETISK TANDVÅRD

Allt från putsning av en ojämn tand till blekning av tänderna. Är det något du skulle vilja ändra på i ditt leende? Det kan finnas enkla lösningar för dig, så fråga oss gärna.

BARNTANDVÅRD

Att börja med rätt tandvård för sitt barn är en investering för livet. Att tidigt bli medveten om vikten av att sköta sina tänder skapar en trygg grund för ditt barns tänder.