Vi söker tandläkare till den mobila verksamheten i Skåne

Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö oftast äldreboenden. Företaget bedriver även egen forskning inom området geriatrisk odontologi samt utbildning av omvårdnadspersonal i munvård. Oral Care har idag ca 250 anställda med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Halmstad och Linköping.

Arbetsbeskrivning
På morgonen träffar man sin tandsköterska och förbereder dagen, plockar ihop den utrustning som behövs samt går igenom journaler och resväg. Sedan bär det iväg i bil tillsammans till något boende för att där utföra behandlingar.

Vem är du?
Du skall vara legitimerad tandläkare med krav på minst tre års klinisk erfarenhet. Eftersom arbetet huvudsakligen innebär kontakt med andra människor fäster vi stor vikt vid din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patient, vård och omsorgspersonal samt dina kollegor. Du måste tycka om att ge patienterna ett gott bemötande utöver det vanliga. Eftersom den ena dagen inte är den andra lik och det ibland händer oväntade saker måste du vara flexibel och klara av snabba förändringar, snabbt kunna prioritera och ibland hitta på egna kreativa lösningar. Du skall ha god datorvana. Kunskaper i Opus är meriterande.

Vi erbjuder dig
Ett innehållsrikt arbete med möjlighet att varje dag öka livskvalitén för äldre och funktionsnedsatta människor. En intressant utmaning för dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Frihet och mycket eget ansvar.

Eftersom tjänsten innebär att dagligen besöka nya platser krävs B körkort samt att du känner dig bekväm med att köra bil. Företaget står för bil.

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet
Vi söker dig som kan jobba mellan 60-100 %. Tjänsten går bra att kombinera med tjänst hos annan arbetsgivare

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost, till verksamhetschef Camilla Rosengren