Vi söker tandläkare på 50% till Oral Care Sätra

 
Tesch_oralcare_160404_0290.jpg

Så söker du nya utmaningar eller kanske vill kombinera ditt arbeta i mobil verksamhet med arbete på klinik? Här ges du en möjlighet att växa och finna nya karriärvägar samtidigt som du stannar hos samma trygga arbetsgivare.

Om Oral Care Sätra & Vårberg

Oral Care Sätra/Vårberg växer och söker en tandläkare som är intresserad av att stötta verksamheten 50 % med start så snart som möjligt.

Som tandläkare på Oral Care Sätra/Vårberg utför du sedvanliga arbetsuppgifter såsom undersökningar, akuta ärenden, estetik och protetik, endodonti och lagningar och tar emot alla typer av patienter – från barn till äldre vuxna.

Som ny tandläkare välkomnas du att arbeta tillsammans med vårt glada team nära patienterna. Tempot är högt men teamet har ett fint samarbete och ställer upp för varandra. Kliniken har en härlig vi-känsla där man är stolt över sin klinik och det arbete man utför.

Vi ser att du som söker tjänsten skall:

  • Ha en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.

  • Brinna för att göra skillnad i patientens vardag och ge ett bemötande utöver det vanliga.

  • Vara lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar.

  • Inge förtroende till patienten och känna ansvar för att denne får bästa möjliga vård.

  • Vara trygg i dig själv och din roll.

  • Språkkunskaper i andra språk än svenska och engelska är meriterande och likaså tidigare erfarenhet av Alma.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också! Skicka in din ansökan redan nu till jessica.worley@oralcare.se

Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten därför kan komma att tillsättas innan annonsens utgång.