Sälj din klinik till oss

Går du i funderingar på att sälja din klinik? Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig! Oral Care växer och vill skapa Sveriges bästa kvalitetsfokuserade tandvårdskedja med patienten i centrum. Oavsett hur långt du kommit i dina tankar är vi intresserade av att prata med dig.

Vi förstår att det inte är ett enkelt beslut och att det finns väldigt mycket att fundera över. Lika viktigt som det är att göra en bra affär, när det är dags att sälja, lika viktigt är det för dig att känna att du lämnar över just din praktik i trygga händer. Det är många års relationer med patienter, leverantörer och kollegor att ta hänsyn till. Vi är intresserade av att förvärva kliniker och driva dem vidare i samma lokala anda, men med stabiliteten, nätverken och kunskapen som en större kedja erbjuder.  

Svensk tandvård står på tröskeln till en ny framtid

Du, precis som vi, har säkert märkt att tandvårdsmarknaden i Sverige står inför en stor förändring. Allt fler mottagningar börjar bli en del av större nätverk och samarbeten. Samtidigt efterfrågar patienterna allt oftare hela vårdkedjan med allt från allmän- till specialisttandvård.

Förändringen drivs också av efterfrågan på personal och vilka krav yngre generationer tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor ställer på sina arbetsgivare. Stabila kedjor innebär fler möjliga karriärvägar och möjligheten att utveckla sin kunskap inom fler områden så som affärsmannaskap och ledarskap.  

Vad kan Oral care erbjuda dig? 

Oral Care kliniker utgår alltid från sin lokala kunskap och har både stort ansvar och frihet att besluta hur en individuell mottagning ska fungera för att på bästa sätt möta sina patienters behov och önskemål. Kedjan bidrar med stödfunktioner och support i allt från ekonomi och marknadsföring till personalfrågor och IT-support. 

 Kraften av en trygg och stabil kedja utan att förlora det personliga

 
Salj-din-klinik(Illustration).png
 

Ett attraktivt erbjudande för dig som klinikägare

 
Salj-din-klinik2(Illustration).png
 

Vi vill gärna träffa dig och prata vidare

Det finns många anledningar till att sälja sin klinik, det kan handla om att man vill ta sig an nya utmaningar i livet, trappa ner tiden på arbetet och fokusera på sin familj, barn och barnbarn eller så vill du förändra din roll och ta din klinik till nästa nivå genom att bli en del av en kedja. Oavsett hur dina tankar går - tveka inte att höra av dig till oss så kan vi ses för ett förutsättningslöst samtal.

Välkommen att höra av dig till våra förvärvsansvariga regionchefer Christoffer Heleander och Jonas Uhrström. 

static1.squarespace.jpg
JonasUhrström(svartvit).jpg

Jonas Uhrström
Regionchef Öst (Stockholm & Mälardalen)
Telefon: 070 - 715 57 71
Mejla Jonas

Christoffer Heleander
Regionchef Väst & Syd (Göteborg & Malmö)
Telefon: 073 - 515 80 23
Mejla Christoffer