Oral Care öppnar modern tandvårdsmottagning i Roslags-Näsby Centrum

I augusti slås portarna upp till en ny tandvårdsklinik i Roslags-Näsby Centrum. De tidigare tandläkarna Roslags-Näsby Tandvård, Minas Tandvärkstad och Maijas Tandvärkstad har förvärvats av Oral Care AB. Två mottagningar slås samman till en och byter namn till Oral Care Roslags-Näsby. Kliniken kommer att erbjuda modern, professionell och trygg tandvård för både barn och vuxna som bor i Roslags-Näsby med omnejd.

 Under juli renoveras lokalerna och utökas till fem behandlingsrum för att kunna välkomna patienter från de båda tidigare klinikerna samt ta emot nya.  Mottagningen är centralt belägen på Korsvägen 24 precis intill Roslags-Näsby Centrum.

Vi kommer erbjuda både allmäntandvård och specialisttandvård. Våra patienter ska kunna känna sig trygga och erbjudas tider när de behöver dem, utan långa köer eller väntetider. Samtidigt vill vi stå väl rustade för en växande stadsdel som nya Västra Roslags-Näsby innebär. En växande stadsdel ställer nya krav på tjänster som tandvård, framförallt när det gäller tillgänglighet, säger Stefan Kullgren, ansvarig för Oral Cares klinikmottagningar.

Jenny Glückman, leg. Tandläkare som tidigare varit med och drivit Roslags-Näsby Tandvård, menar att det är positivt att bli en del av en större ägare som avlastar administrativt, stöttar i arbetet med kvalitetsutveckling och ger dem tillgång till ett brett nätverk. Det ger oss tandläkare mer tid för patienterna och bidrar till att öka tillgängligheten säger hon.

Oral Care erbjuder tandvård på ett flertal kliniker i Stockholm, Sollentuna, Göteborg, Mjölby och Kristianstad.

Oral Care är också Sveriges största vårdgivare inom mobil hemtandvård med verksamheter i Stockholm, Västra Götaland, Skåne, Östergötland, Uppsala och Halland.