Oral Care förvärvar Särö Tandvård

Vi kommer att fortsätta driva kliniken i samma professionella och moderna anda som Särö Tandvård gjort sig kända för bland sina patienter. Kliniken har 8 behandlingsrum, har funnits sedan 1990. Patienterna ska kunna känna sig trygga och erbjudas den bästa tandvården när de behöver den, utan långa köer eller väntetider.

Samtidigt vill vi bidra med kraften i en större kedja för att fortsätta vara en ledande tandvårdsaktör i framtiden.  Genom att vara en del i en kedja stärker Särö Tandvård verksamheten och ger personalen på plats tillgång till ytterligare resurser för den vård och service vi erbjuder våra patienter, säger Stefan Kullgren, ansvarig för Oral Cares klinikmottagningar.

Vi är måna om vår personal. Vi vill satsa på deras kompetensutveckling och där känns Oral Care som helt rätt ägare då de prioriterar personalfrågor, har sunda värderingar och kommer bidra till personalens fortsatta utveckling på ett positivt sätt säger Vivianne Norling, Personal- och Ekonomiansvarig.

Lennarth Edsmyr, som varit delägare i Särö Tandvård och har mångårig erfarenhet som tandläkare, menar att det är positivt att bli en del av en större organisation som avlastar administrativt och stöttar i arbetet med kvalitetsutvecklingen. Det ger oss tandläkare mer tid för patienterna och resurser att fortsätta utveckla framtidens tandvård i Särö.

På bilden fr. v.:
Christoffer Heleander, Förvärvsansvarig, Oral Care
Marie Prütz-Eliasson, Tandläkare, Särö Tandvård
Lennarth Edsmyr, Tandläkare, Särö Tandvård
Sibylla Gärdfors, Tandsköterska, Särö Tandvård
Niclas Palmstierna, VD, Oral Care
Vivianne Norling, Personal- och Ekonomiansvarig, Särö Tandvård
Kerstin Emanuelsson, Tandsköterska, Särö Tandvård
Madelene Skårvik, Tandsköterska, Särö Tandvård