Vår mottagning i Sollentuna flyttar till Roslags-Näsby!

Vi flyttar till nya fräscha lokaler i Roslags-Näsby

Den 1 november 2017 flyttar vi vår verksamhet till vår nyrenoverade klinik i Roslags-Näsby. Vår nya adress är Korsvägen 24, mitt i Roslags-Näsby centrum. Är du registrerad på mottagningen i Sollentuna sen tidigare kommer du bli kallad till Oral Care Roslags-Näsby i fortsättningen. 

Gratis parkering i två timmar finns precis utanför kliniken och Roslags-Näsby station ligger på kort promenadavstånd. 

Vi tar hand om dig precis som förut – men på ny adress

Om du önskar fortsätta med oss ger vi dig samma kvalificerade tandvård, men på ny adress. För dig som patient innebär det att du kommer till vår nya mottagning och träffar tandläkare Emelie Söderström. Du blir kallad på samma sätt och får en sms-påminnelse dagen innan besöket.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss på: 08 - 24 20 90