Oral Care får nytt telefonnummer

Oral Care byter telefonnummer

Nu byter vi telefonnummer. Från och med torsdag den 20 oktober når man oss på vårt nya nummer: 010 - 48 48 600. Våra gamla regiontelefonnummer, samt nummer till våra kliniker, kommer att vara aktiva i ytterligare 6 månader men endast med ett meddelande och hänvisning till vårt nya nummer.

Bytet av nummer gäller både för våra tandvårdskliniker samt för vår mobila hemtandvård. Oavsett vad du behöver för hjälp kommer du att nå oss på 010 - 48 48 600 där vårt Kundservicecenter kommer att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Fax

Våra faxnummer kommer fortsättningsvis att vara samma som förut. 

Mejlformulär

Torsdag 20 oktober kommer det också att dyka upp nya mejlformulär här på webbsidan. Du väljer vilken tandvårdsklinik eller vilken region för mobil hemtandvård du önskar komma i kontakt med, skriver din fråga/önskemål och skickar in det till oss så återkommer vi till dig.