Vi söker en tandläkare som utgår från Helsingborg och en som utgår från Malmö

Om Oral Care

Idag är Oral Care en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård och vi har ca 270 anställda. Kontoren för den mobila hemtandvården finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping. Forskning och utveckling är en viktig del av verksamheten och vi samarbetar med samtliga fyra tandläkarhögskolor och ett antal andra kunskapscentra som bland annat resulterat i ett flertal publicerade artiklar.

Parallellt med vår mobila verksamhet har vi påbörjat uppbyggnaden av en modern tandvårdskedja med fokus på kvalité och patientnytta. Vi har på kort tid etablerat fyra allmäntandvårdskliniker i Stockholmsområdet, Östergötland och i Skåne.

Beskrivning av arbetet

I vår mobila verksamhet utgörs klientelet av patienter som av olika anledningar inte kan ta sig till tandvården själva. Som tandläkare hos Oral Care åker du tillsammans med en tandsköterska hem till patienten och utför tandvård så som tex undersökningar inklusive röntgen, extraktioner, fyllningar, protesframställningar, rebaseringar m.m.

Om du bor på annan ort än Malmö, där vårt kontor finns, utgör det inget hinder. Det finns möjlighet att utgå från din hemort då vi har patienter i hela Skåne. Företaget står för bil och vi har samarbetsavtal med sterilkliniker i Kristianstad och Helsingborg.

Hos oss på Oral Care ger vi dig möjlighet att göra skillnad i våra patienters liv och samtidigt öka deras livskvalitet. Detta gör du som en del av en mycket flexibel organisation med gedigen branscherfarenhet där du även ges möjlighet att ta mycket eget ansvar. Vi arbetar efter våra värdeord som är flexibilitet, ansvar, förtroende och göra skillnad.

Vem vi söker

Om du söker ett rörligt och fritt arbete i en omväxlande miljö så får du det hos oss. I vårt gäng önskar vi tandläkare som är omhändertagande, har god människokännedom, som kan prioritera och är flexibla. Opuskunskaper är meriterande.