Är du i akut behov av en Tandläkare i centrala Göteborg?

Välkommen till Oral Care Arkivgatan! Vi ger dig akuttid hos tandläkare inom 24h, alla helgfria vardagar.

Fyll i formuläret nedan så ringer vår klinik upp dig för tidsbokning, information eller för att besvara dina eventuella frågor. Samtalet är helt utan kostnad.

Akut24.png
Kvalitet.png

Pris - Akuta besvär kan kräva både mindre och mer omfattande behandling

Den vanligaste akuta undersökningen kostar fr. 430 kr. Beroende på vad som hänt kan ett akutbesök hos tandläkare kräva olika typer av behandlingar. Ett akutbesök syftar till att du ska bli smärtfri och avhjälpa ditt besvär.

Hos oss får du alltid en kostnadsberäkning efter undersökningen och, om möjligt, olika alternativ för din behandling. Självklart avgör du själv alltid om du vill ha behandlingen av oss eller inte.

Hur går ett akutbesök till

Det första vi gör är att avhjälpa eventuell smärta. Sen undersöker vi ditt akuta besvär för att kunna bedöma vilken behandling du behöver.

Om det går att behandla snabbt och smidigt tar vi hand om det direkt, annars ser vi till att du är smärtfri och bokar in en ny tid till tandläkare så snart som möjligt.

Behandlingen utförs av professionell tandvårdspersonal

Hos Oral Care möter du alltid legitimerade tandläkare. Vi ser till att du får en trygg upplevelse hos oss.

Berätta gärna för oss om du känner obehag, eller är tandvårdsrädd, i samband med din bokning. Det är inget ovanligt och vi är vana att möta tandvårdsrädda patienter.

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig!

 

Hitta till oss

 

Oral Care Arkivgatan
Arkivgatan 1

Telefon: 031 - 711 08 01

Öppettider
mån - tors: 07.30 - 17.30
fredag: 07.30 - 17.30