Vi söker en legitimerad tandhygienist till Linköping!

Om företaget.

Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö. Det fantastiska med detta är den uppskattning patienterna känner över att vi kommer till dem samt den flexibilitet och variation vi har i vårt arbete. Oral Care grundades 1989 och idag är vi över 260 anställda i Stockholm, Malmö, Göteborg, Linköping, Lidköping, Halmstad och Jönköping.

Om tjänsten

Vi på Oral Care växer och söker nu dig som är legitimerad tandhygienist som önskar arbeta heltid i vår verksamhet belägen i centrala Linköping. Vi ser att du som söker har haft din legitimation i minst 2 år. Har du dessutom tidigare erfarenheter inom äldreomsorgen är detta mycket meriterande.

En vanlig dag hos oss börjar på kontoret där du förbereder dagen. Detta innebär vanligen att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler och resrutten för dagen. Efter detta åker du ut till exempelvis ett äldreboende där du utför tandvård inom ramen för det reformerade tandvårdsstödet, det vill säga nödvändig tandvård. Efter genomförda behandlingar åker man åter till kontoret för sterilarbete, gå igenom utrustningen, administration samt för att kolla upp vart färden går följande dag.

I tjänsten ingår att hålla munvårdsutbildningar för vårdpersonal i regionen.

Som person ser vi att du har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din talang för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer. I din yrkesroll och som person inger du förtroende och känner ansvar för att patienten får bästa möjliga vård. Du ska brinna för att göra skillnad i patientens vardag och få tillfredsställelse av att ge patienterna ett bemötande utöver det vanliga. Vi ser även att du är flexibel och anpassningsbar med en förmåga att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska.

Gör skillnad varje dag

Hos oss på Oral Care får du möjlighet att varje dag göra skillnad i våra patienters liv och samtidigt öka deras livskvalitet. Detta gör du som en del av en mycket flexibel organisation med gedigen branscherfarenhet där du även ges möjlighet att ta mycket eget ansvar. Vi på Oral Care har möjlighet att ge dig en miljö där du kommer uppleva såväl omväxling som utmaningar. Naturligtvis erbjuds du goda möjligheter till kompetensutveckling samt ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla.

Är du intresserad? I sådana fall vill vi att du skickar in ett CV och ett personligt brev till följande e-postadress snarast möjligt: arbeta@oralcare.se.

Vänligen uppmärksamma att B-körkort är ett krav för denna tjänst