Professionell tandblekning hos Oral Care, endast 1 495 kr! (ord. 3 000 kr). 

tandblekning_OC.jpg

Gör en tandblekning hos Oral Care Göteborg för endast 1 495 kr (Ordinarie pris: 3 000 kr).

Boka din blekning idag! Fyll i ditt namn och telefonnummer i formuläret så hör vi av oss med förslag på tider. Erbjudandet gäller både nya och redan registrerade patienter!

Så går det till

Först går vi igenom vad du kan förvänta dig av behandlingen. Missfärgningar på tänderna kan till exempel påverka, och resultatet varierar mellan olika patienter. 

Vi börjar med att göra en enklare undersökning av dina tänder. Därefter tar vi avtryck av dina tänder för att framställa plastskenor, en för varje käke. I skenorna appliceras blekgel innan de sätts på plats. 

För bäst resultat rekommenderas att man sover med skenorna på, optimalt resultat uppträder vanligtvis när processen har pågått 3 - 8 nätter. Har man svårt att sova med skenorna går det även att bleka dagtid. 

En beprövad metod som ger gott resultat

En tandblekning är inte permanent utan avtar med tiden. Den metod vi använder för blekning brukar hålla i ca 3 år. Det är oftast inga problem att göra om behandling igen och man kan då använda samma skenor.  

Finns det några biverkningar? 

Vissa patienter kan uppleva ökad känslighet för varmt eller kallt under blekningsbehandlingen. Detta är övergående och kan behandlas med hjälp av fluorpreparat. Känsligheten försvinner normalt 48 timmar efter avslutad behandling. Gravida och ammande bör undvika att bleka sina tänder.

Behandlingen utförs av professionell tandvårdspersonal

Våra tandblekningar utförs alltid av legitimerad tandvårdspersonal med rätt kunskap och medicinsk kompetens.