Bli patient hos oss

Din mun och dina tänders hälsa påverkar dig, antagligen mer än du tror. En frisk mun och friska tänder bidrar till en bättre allmänhälsa. På samma sätt som vi tar hand om övriga kroppen för att hålla oss friska kräver även munnen sin omvårdnad. Med regelbunden och förebyggande tandvård skapar vi, tillsammans med dig, förutsättningen för en livslång god munhälsa. Tandvård för en frisk mun, hela livet!

Boka tid här

Få din tandvård på en av våra kliniker
Tillsammans med dig som patient på en av våra kliniker går vi igenom hur dina behov ser ut, vad du behöver för tandvård och ser över rekommendationer för bland annat vilka tandborstar, mellanrumsborstar, tandkrämer som passar för just dig och din mun. Vi lämnar alltid ett kostnadsförslag i samband med planerad vård. 

Samtidigt som du får den absolut bästa tandvården ser vi till att hjälpa dig med vilka ekonomiska ersättningar du har rätt till. Du hittar mer information kring dem i menyn under Ersättnngssystem och ekonomiskt stöd för tandvård.

För dig som vill få besök av våra hemtandvårdsteam
Som patient hos Oral Care får man besök av både tandläkare och tandhygienist. Beroende på hur vårdbehovet ser ut kan man få flera tandhygienist- och tandläkarbesök per år.

Det är vår legitimerade tandvårdspersonal som rekommenderar antal behandlingar. Vi tillämpar ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du är patient hos oss så länge du själv önskar.

Det här erbjuder vi dig som patient:

  • Besök av både tandläkare och tandhygienist för behandling. Hur ofta du kommer att få besök är beroende av hur munvårdsbehovet ser ut. Bedömningen görs av tandläkare eller tandhygienist vid första undersökningen. Har du speciella önskemål, kontakta vårt kundservicecenter för vidare hjälp. 
  • Vi hör av oss till dig, din vårdavdelning eller kontaktperson och föreslår ett datum för behandling. Kan du inte på föreslaget datum är det inga problem, vi återkommer med nytt förslag.
  • Efter behandlingen lämnar vi alltid information om vad vi har utfört hos dig. Betalning gör du via faktura som kommer med posten. Glöm inte att ha högkostnadskortet framme när vi kommer på besök. 
  • Har du frikort? Uppvisa detta vid behandlingstillfället. Din tandvård ingår i högkostnadsskyddet. 
  • Vi finns alltid nära dig. Du är välkommen att ta kontakt med oss vid eventuella frågor.