Professionell tandblekning hos Oral Care Roslags-Näsby, just nu 1000 kr rabatt! (ord. 3 995 kr). 

Gör en tandblekning hos Oral Care Roslags-Näsby för endast 2 995 kr! Blekningen utförs av professionell tandvårdspersonal med hjälp av en blekningslampa.

Boka din blekning idag! Fyll i ditt namn och telefonnummer i formuläret så hör vi av oss med förslag på tider. Erbjudandet gäller både nya och redan registrerade patienter!

Så går det till

Först går vi igenom vad du kan förvänta dig av behandlingen. Missfärgningar på tänderna kan till exempel påverka, och resultatet varierar mellan olika patienter. 

Vi börjar med att göra en enklare undersökning av dina tänder. Vi går också igenom vad du kan förvänta dig av behandlingen samt vilka biverkningar och risker som finns.

Blekning med lampa på klinik

Ditt tandkött skyddas noggrant med ett specialskydd innan tandhygienisten applicerar blekningsgelen med väteperoxid. Väteperoxid bryter ned de molekylära bindningar som bildar fläckar på och i dina tänder. tandhygienisten belyser sen blekningsgelen med hjälp av en speciell lampa som snabbar upp blekningsprocessen.

Under tiden som behandlingen pågår kan du slappna av och sitta lugnt i tandläkarstolen. Behandlingen tar cirka 2 timmar.

Finns det några biverkningar? 

En del människor upplever tillfälligt ökade ilningar i tänderna under eller efter behandlingen. Symptomen försvinner efter 1–3 dagar efter att behandlingen har genomförts. Den tillfälliga känsligheten kan vara minimal för somliga, medan andra upplever det som ilningar som ligger på samma nivå som vid glassförtäring. Tandvårdspersonalen kan ge dig råd angående biverkningar och eventuellt ge dig fluoridgel som lindrar de tillfälliga ilningarna.

Behandlingen utförs av professionell tandvårdspersonal

Våra tandblekningar utförs alltid av legitimerad tandvårdspersonal med rätt kunskap och medicinsk kompetens. 

 

Oral Care Roslags-Näsby
Korsvägen 24 (Roslags-Näsby Centrum)

Telefon: 08 - 768 68 11

Öppettider
måndag - fredag: 08.00 - 16.00