När du behöver akut Tandläkare i Täby ser vi till att du får tid snabbt!

Hos oss får du en tid inom 24h, alla vardagar. Välkommen till Oral Care Roslags-Näsby!

Det händer dem flesta av oss någon gång, det är dags att hitta en tandläkare, och snabbt ska det gå! Tandvärken som inte går att ignorera, lagningen som plötsligt lossnat eller tanden du råkat bita sönder. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att boka in en tid.

Akut24.png
Kvalitet.png

Pris - Akuta besvär kan kräva både mindre och mer omfattande behandling

Den vanligaste akuta undersökningen kostar fr. 455 kr. Beroende på vad som hänt kan ett akutbesök kräva olika typer av behandlingar. Ett akutbesök syftar till att du ska bli smärtfri och avhjälpa ditt akuta besvär.

Hos oss får du alltid en kostnadsberäkning efter undersökningen och, om möjligt, olika alternativ för din behandling. Självklart avgör du själv alltid om du vill ha behandlingen av oss eller inte.

Hur går ett akutbesök till

Det första vi gör är att avhjälpa eventuell smärta. Sen undersöker vi ditt akuta besvär för att kunna bedöma vilken behandling du behöver.

Om det går att behandla snabbt och smidigt tar vi hand om det direkt, annars ser vi till att du är smärtfri och bokar in en uppföljande behandling så snart som möjligt.

Behandlingen utförs av professionell tandvårdspersonal

Hos Oral Care möter du alltid legitimerad professionell tandvårdspersonal. Vi ser till att du får en trygg upplevelse hos tandläkaren.

Berätta gärna för oss om du känner obehag, eller är tandvårdsrädd, i samband med din bokning. Det är inget ovanligt och vi är vana att möta tandvårdsrädda patienter.

Fyll formuläret så ringer vi upp dig inom kort!

Namn *
Namn
Godkännande av personuppgiftshantering *

Hitta till oss

Oral Care Roslags-Näsby
Korsvägen 24 (Roslags-Näsby Centrum)

Telefon: 08 - 768 68 11

Öppettider
mån - fre: 08.00 - 16.00